Neler Yeni

Her Şeyi ss alan arkadalım var ne yapmalıyım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
heer şeyi ss aliyo işin e yarayabilecek ve en ufak şeyde o ss leri atıyo 3 senelik arkadaşım ama sadece işine yarayacak şeyleri alıyo ss
ss aldım.

1726239683381.png

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
Bende de o tarz bir arkadaş var, onlineda konuşmamaya çalışıyorum çok bir yerleri kalkıyor kışkırtıyor beni
cocuk discordda boyle instada felan sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdide oyuna çağıryo manyak cocuk

KlausM

80+ Silver
şu ana kadar önemli mesajların ss'lerini almadıysa sorun yok onunla konuşurken daha dikkatli olursun çünkü o tür insanlarla aranda en ufak bir sürtüşme olsun aranız bozulsun direkt seni tehdit eder rezil etmeye çalışır kafanı ağrıtır yani ben senin yerinde olsam o kişiden uzak durmayı tercih ederim konuşmamayı değiş uzak durmayı...

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
yaşınız küçük mü? küfürleri ss alıp ne yapabilir ki?
aileme gosterebilir ailem çok dindar

şu ana kadar önemli mesajların ss'lerini almadıysa sorun yok onunla konuşurken daha dikkatli olursun çünkü o tür insanlarla aranda en ufak bir sürtüşme olsun aranız bozulsun direkt seni tehdit eder rezil etmeye çalışır kafanı ağrıtır yani ben senin yerinde olsam o kişiden uzak durmayı tercih ederim konuşmamayı değiş uzak durmayı...
uzak durmaya çalışıyorum discorddan çok fazla yazışmıyorum mesala en fazla ne yaptı kendisinin tanıdğı benim sadece discorddan yazıştığım kişiye numaramı verdi

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Göktuğ İrşad Demircan

uzak durmaya çalışıyorum discorddan çok fazla yazışmıyorum mesala en fazla ne yaptı kendisinin tanıdğı benim sadece discorddan yazıştığım kişiye numaramı verdi
ilişkini kes derim şahsen

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
samimi hatta en yakınlarından 1 tanesi ama cocuk normal haayatta cok iyi birisi pc ye oturunca bişey oluyo cocuğa

Klasik dc bebesi diyosun yani. Muhabbeti kesme gibi sansin yoksa bahane uydur pcyi saldim de yeni DC hesabi ac ya da gorunmeze al kendini dcden. Steam falan ekliyse cikar Steam hesabini sattim de falan bisekil kurtulmaya calis.

Klasik dc bebesi diyosun yani. Muhabbeti kesme gibi sansin yoksa bahane uydur pcyi saldim de yeni DC hesabi ac ya da gorunmeze al kendini dcden. Steam falan ekliyse cikar Steam hesabini sattim de falan bisekil kurtulmaya calis.

Bildigin santaja donmus bu o zaman. Ailenle konusman ya da gozunu korkutman lazim bi sekil. Realde tanidigin icin cokta sorun yok aslinda gider doversin dua et tanimadigin bi tane panelci bebe degil olsa daha da ugrasirsin.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,762
İsim
Selim
Evlendiğin de klasör halinde tüm ssleri önüne koyarsa şaşırma 😁 bu arkadaşı düğünüme bile yaklastirmazdim senin yerinde olsam 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,936
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom