Arama sonuçları: *

1. White

Psikolojik İlaçlar İle Kafa Bulma

hacı doğru diyon
  2. White

Psikolojik İlaçlar İle Kafa Bulma

beyler bayanlar paramın olmadığı için dikkat eklikliği laçlarıyla kafa bulmaya çalıştım aslında azıcıkta başarılı oldum 2 tane concerta elli dört mg bide risperdal 2 mg sizce bişey olur mu eğlendiriyo ama böyle yapan başkaları var mı ya da başka hangi yöntemlerle kafa çekebilirim
  3. White

16 yaşındayım boyum 1.67 daha uzar mıyım

hocam sigara kulanıyorum bide 80 kiloyum kötü etkiler dimi
  4. White

16 yaşındayım boyum 1.67 daha uzar mıyım

Dostlar 16 yaşındayım 2005 doğumluyum yaşıtlarım hep 1.75 1.80 1.90 benden kısa çok az insan var babamın boyu 1.74 annemin boyu 1.50 sizce daha uzar mıyım
  5. White

Beyler Sevdiğim kızı buluşmaya nasıl çağırırım

hiç öyle işi düştüğünü sanmıyorum hocam ya cidden herkese işi düşerde bana düşmez yani
  6. White

seviyorum hocam bu kadar yani
  7. White

hocam ısınmalık bi durum yok zaten çok kez açıldım diyorum bide zaten birbirimizi çocukluktan beri taniyoruz
  8. White

Arkadaşlar 2 senedir sevdiğim bi kız var ona sosyal medyadan çok açıldım ama yüz vermedi engelledi geçen gün engeli kaldırıp istek atmış sizce yüz yüze buluşmaya nasıl çağırırım ?
  9. White

Vatan bilgisayar parça ekletme

Hocam Bence Kendiniz Takın Hem Daha Ucuza Getirisiniz Vatanda her şey Çok Pahalı
  10. White

Beyler Netflix Para İadesini Ne Zaman Hesaba Geçer 3 Gün Oldu Hala Yok

hocam biliyorum iade edileceğini ama acil paraya ihityacım var çarşambaya kadar 2 gün sonra gerçekleşirmi diye soruyorum yoksa sabırsız değilim yani
  11. White

Beyler Netflix Para İadesini Ne Zaman Hesaba Geçer 3 Gün Oldu Hala Yok

Beyler Netflixten Bi Üyelik Aldım 29.90 TL lik Aynı Gün Müşteri Hizmetleriyle Görüşüp İade Aldım 30 Güne Kadar Diyo Sizde Kaç Günde Gerçekleşti Bu İşlem. 3 Gün Oldu Hala Gerçekleşmedi Ben Müsteri Hizmetlerine Soruduğumda Genelde 2-5 Gün İçerisinde Gerçekleşir diyorlar sizde kaç günde oldu iade...
  12. White

Shadowpay Güvenilrimi Btc Çekilirmi

Teşekkürler Hocam
  13. White

Shadowpay Güvenilrimi Btc Çekilirmi

Shadowpay Csgo Skinleri Satabiliceğiniz Bir Platform İsterseniz Btc Cüzdanınıza İsterseniz Kredi Kartınıza Çekebilirsiniz Burayı Hiç Kullanan Varmı Btc Gönderiyorlarmı
  14. White

Yardım Rockstar gamesten e posta gelmiyor

beyler tahminen ne zaman geliyo e posta
  15. White

e posta gelirmi bilmiyorum ama bi 2 güne hallolur
  16. White

bendede öyle hocam
  17. White

Onedrive nedir?

denetim masasından kaldırabilirsin kardeşim
  18. White

BUNLARIN AMACI NE ABDÜ ABİYİ ÇEKEMİYORLAR mı?

Kardeşim dediğin doğru ama bazen insanları linç etmekte boş bişey oluyor bilmeyen ********** gibisinden
  19. White

Onedrive nedir?

onedrive microsoftun sunduğu bulut depolama sistemidir ramden çok yer bu arada windows 365 üyelerine sunulur diye biliyorum
  20. White

BUNLARIN AMACI NE ABDÜ ABİYİ ÇEKEMİYORLAR mı?

evet Öyle Ama Sıkıntı Çoğunluk Hocam Tabi O zaman Bu ırkçılık Gibi Bişey Olur
Top Bottom