Neler Yeni

Onedrive nedir?

Yiğitsvc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yiğit
onedrivede oturum aç diye bilgilendiriyordu beni pc bende açtım ve bişey yüklemeye başladı yükledikten sonra klasörlerin yanında tik işareti oldu bu ne demek ?

Tolgax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tolga
OneDrive, Microsoft hesabınız ile birlikte gelen ücretsiz bir çevrimiçi depolama alanıdır. Dosyalarınızı OneDrive klasörlerine kaydedin ve herhangi bir bilgisayar, tablet veya telefondan ulaşın. (a)

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
onedrivede oturum aç diye bilgilendiriyordu beni pc bende açtım ve bişey yüklemeye başladı yükledikten sonra klasörlerin yanında tik işareti oldu bu ne demek ?
onedrive microsoftun sunduğu bulut depolama sistemidir ramden çok yer bu arada windows 365 üyelerine sunulur diye biliyorum

samett.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Yılmaz
Instagram
ylmz.samett
OneDrive, Microsoft'un sunduğu bir çevrimiçi dosya depolama ve paylaşma hizmetidir. Kullanıcılar, Microsoft Account hesapları ile bağlanabildikleri OneDrive hesaplarına tarayıcılarını kullanarak dosya gönderip, internet erişimi olan her yerden bağlanabilmektedirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Selçuk Türkdemir
windows ile birlikte gelen bulut depolama sistemi ücretsizdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bekir Burak ARSLAN
Instagram
bura9kk
Onedrive dosyalarınızı bulut üzerinden yedeklemenizi sağlayan bir Microsoft platformu

Yiğitsvc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yiğit
arkadaşlar 2 dk önce pc'm bilgisayarınız bir sorunlakarşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor.Şu anda bazı hata bilgileri toplanıyır.bu işlemden sonra yeniden başlatabilirsiniz dedi ve başlattı. bu daha önce hiç olmadı bu onedriveden sonra ilk kez bunu gördüm

Top Bottom