Arama sonuçları: *

1. XWRFURE

Anneler günü hediyesi

annem kahve içmeyi seven birisi bende kahve makinesi almayı düşünüyorum iki tip ürün arasında kaldım hangisi daha mantıklı seçim olur çok fazla fiyat farkı yok zaten...
  2. XWRFURE

Erkek parfüm önerisi

250 civarı
  3. XWRFURE

Erkek parfüm önerisi

Fazla pahalı olmayan parfüm öneriniz var mı ben farmasinin shooters manini kullanıyorum bitmek üzere kokusu da güzel sadece farklı parfüm denemek istiyorum son zamanlarda bargelloyu duydum bir de his power var
  4. XWRFURE

Tecrübenize ihtiyacım var (kız meselesi)

kız da 1 ay sonra 18 olucak zaten sıkıntı yok
  5. XWRFURE

Kızlarla takılanlar yardım lazım

Aslında kişisel bir sohbette yok ortamdaki sohbete göre konuştuk bir kaç kez
  6. XWRFURE

Derken ? 1673991199 Hocam sizin sıkıntıyı çözmek gibi bir isteğiniz var mı yoksa memnun musunuz 1673991259 Tam da aklıma gelmişti dilimin ucundan aldın 😂
  7. XWRFURE

Gerçek ** komandosu 😄 eyw knk şaka yapıyom sağ ol taktik için acil dediğimde konuda etkileşim olsun diye
  8. XWRFURE

Fazla sohbetinizin olmadığı kızı kendinize çekmek için yaptığınız taktikler vs var mı acilinden lazım
  9. XWRFURE

Biseksüel miyim acaba?

Why are you gay Neyse şaka bir yana eğer istemediğin bir durumsa fitnessa başla doktorla konuş testosteron hormon takviyesi al
  10. XWRFURE

Erkek parfüm önerisi

Fazla pahalı olmayan parfüm öneriniz var mı ben farmasinin shooters manini kullanıyorum bitmek üzere kokusu da güzel sadece farklı parfüm denemek istiyorum son zamanlarda bargelloyu
  11. XWRFURE

gördüğümde iltifat edicem diyorum ama hiç fırsat olmuyor ya hocaların yanında oluyor ya da o arkadaşlarıyla birlikte geziyor ya da ben agalarla birlikte oluyorum onun arkları dedikoducu tayfa bizimkilerde a*cı damgası vuran tayfa 1673979785 valla o kız ne st atıyor ne foto paylaşıyor okuldaki...
  12. XWRFURE

:D geometri çalış ben başladım
  13. XWRFURE

Zaten kızın dm kutusu doludur sende yaz veya yüz yüze söyle abartarak başlarsan bana yürüyor düşüncesine girer ve olumlu sonuç alma ihtimalin düşer yavaştan başla kendi kendine gelişsin 1673971140 peki ya kızı kendinize çekmek için yaptığınız taktikler var mı veya siz bir kızla nasıl tanışıp...
  14. XWRFURE

Bildiğiniz psikolojik taktikler var mı
  15. XWRFURE

Peki ya lise de kızların dikkatini ne çekere benim bildiğim kendinden büyük erkeklere daha olumlu bakıyorlar
  16. XWRFURE

😄 1 yaş farkına da laf etmeyin
  17. XWRFURE

18 benim o da 17
  18. XWRFURE

Arkadaşımın hoşlandığı biri varmış var mı taktiğiniz
  19. XWRFURE

Okuldaki kıza iltifat etsem dikkatini çeker mi?

zaten iltifata boğmicam bir tane söylerim geçerim benimde amacım şu okulda bir çok kişi bu kıza yazıyordur bence bende ig den yazsam ilerde dicek bana yürüyor eğer böyle kendiliğinden olduğunu düşünürse benim için daha olumlu olur benimde yüz yüze kız işlerinde hiç tecrübem yok bakalım nolcak
  20. XWRFURE

Okuldaki kıza iltifat etsem dikkatini çeker mi?

yardımınız için teşekkürler okul zaten küçük bir okul herkes birbirini tanıyor nerdeyse pek sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum sapık damgası yeme konusunda vs
Top Bottom