Neler Yeni

Tecrübenize ihtiyacım var (kız meselesi)

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Selam ver Seni kahveye davet ediyorum söyle. Okul çıkışında artık ısmarlarsın bişeyler.
Yolda zaten muhabbet uzaya uzaya gider.

XWRFURE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Alper
abartırsak ne olur usta?
Zaten kızın dm kutusu doludur sende yaz veya yüz yüze söyle abartarak başlarsan bana yürüyor düşüncesine girer ve olumlu sonuç alma ihtimalin düşer yavaştan başla kendi kendine gelişsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ya kızı kendinize çekmek için yaptığınız taktikler var mı veya siz bir kızla nasıl tanışıp ilerletiyorsunuz

@Rulep @Kaczynski @Gri Caner

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Kıza iltifat ederken gözünün içine bak
  • Normal konuşurken 45 derecelik açıyla yanında dur
  • Açılacağın zaman 90 derecelik açıyla karşısında dur
  • Açılacağın zaman beyaz renkli bir şey giy.
Aklıma bunlar geldi.
Eeeeee hocam 64° geldi sorun olur mu?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,847
İsim
Oğuz
Normal konuşurken 45 derecelik açıyla yanında dur
Açılacağın zaman 90 derecelik açıyla karşısında dur

hipotenus-hesaplama-genel-formul.png

Rulep

80+ Gold
Zaten kızın dm kutusu doludur sende yaz veya yüz yüze söyle abartarak başlarsan bana yürüyor düşüncesine girer ve olumlu sonuç alma ihtimalin düşer yavaştan başla kendi kendine gelişsin

peki ya kızı kendinize çekmek için yaptığınız taktikler var mı veya siz bir kızla nasıl tanışıp ilerletiyorsunuz

Biz agalarla birbirimize yürüdüğümüz için pek kızlarla tanışma gereği duymadım anca sınıftakilerle muhabbet ediyorum sohbetin ilerlemesi de ortak ilgi alanlarıyla gelişiyor

Kampüste falan kızın birini beğensem ne yapardım hiç düşünmedim başımıza gelirse bakarız bir çaresine

Kızı kendine çekme taktiği vardır belki de gerek olduğunu sanmıyorum ters tepebilir sonuçta her kız aynı değil

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Okulda benden küçük bir kız gözüme güzel gelmeye başladı artık daha önce de yüz yüze hiç kızlarla fazla sohbet etmişliğim yok kızla da aynı ortamda vs bulunuyoruz arada konuşuyoruz biraz veya bir şey söylediğimde gülüşüyoruz vs ne yapmamı önerirsiniz var mı verebileceğiniz taktik ben aslında şey yapmayı düşünüyorum işte bugün saçın güzel olmuş gibi küçük iltifatlar edip devam ettirmemeyi düşünüyorum kız bir süre sonra belki yazar diye düşünüyorum
yanla kıza iltifat et her gördüğünde sonra arkadaşlarınızla bir yere gidin onlara söyle kalksınlar diğerleri bir yere gitsinler baş başa kalın sonra da zaten direkt buluşmaya çağırcan başka yapacak bir şey yok

yok hocam bir de o öyle değil çoğu kıza ayda 1 veya 2 kişi filan yazıyor sandığınız gibi değil ya çok güzel çıktığı bir foto atarsa yazan çok olur ya da durmadan st atarsa filan yoksa o kadar dolu olmuyor arkadaşlarımdan biliyorum

XWRFURE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Alper
yanla kıza iltifat et her gördüğünde sonra arkadaşlarınızla bir yere gidin onlara söyle kalksınlar diğerleri bir yere gitsinler baş başa kalın sonra da zaten direkt buluşmaya çağırcan başka yapacak bir şey yok
gördüğümde iltifat edicem diyorum ama hiç fırsat olmuyor ya hocaların yanında oluyor ya da o arkadaşlarıyla birlikte geziyor ya da ben agalarla birlikte oluyorum onun arkları dedikoducu tayfa bizimkilerde a*cı damgası vuran tayfa

yok hocam bir de o öyle değil çoğu kıza ayda 1 veya 2 kişi filan yazıyor sandığınız gibi değil ya çok güzel çıktığı bir foto atarsa yazan çok olur ya da durmadan st atarsa filan yoksa o kadar dolu olmuyor arkadaşlarımdan biliyorum
valla o kız ne st atıyor ne foto paylaşıyor okuldaki bir çok kişi yazıyormuş duyduğuma göre

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
gördüğümde iltifat edicem diyorum ama hiç fırsat olmuyor ya hocaların yanında oluyor ya da o arkadaşlarıyla birlikte geziyor ya da ben agalarla birlikte oluyorum onun arkları dedikoducu tayfa bizimkilerde a*cı damgası vuran tayfa

valla o kız ne st atıyor ne foto paylaşıyor okuldaki bir çok kişi yazıyormuş duyduğuma göre
kız 10 üzerinden 8se filan yazılır yoksa yazılmaz hocam

NightWish2434

80+ Silver
Okulda benden küçük bir kız gözüme güzel gelmeye başladı artık daha önce de yüz yüze hiç kızlarla fazla sohbet etmişliğim yok kızla da aynı ortamda vs bulunuyoruz arada konuşuyoruz biraz veya bir şey söylediğimde gülüşüyoruz vs ne yapmamı önerirsiniz var mı verebileceğiniz taktik ben aslında şey yapmayı düşünüyorum işte bugün saçın güzel olmuş gibi küçük iltifatlar edip devam ettirmemeyi düşünüyorum kız bir süre sonra belki yazar diye düşünüyorum
burçlardan ve doğal taşlardan git inanmıyorsa olur ondan. inananlar çok tehlikeli!!!!!

2mApoo

80+ Silver
KIZ MEVZUSU TAKTİKLE YÜRÜTÜLMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
anlayın artıkkkkk

Top Bottom