Neler Yeni

İlişki konusunda çok zor durumdayım tavsiyenize ihtiyacım var

Pukiina

80+ Bronze
Arkadaşlar zor bir durumda kaldım arkadaşımın eski sevgilisi bana açıldı ben ilk başta mesafemi korudum ama devamlı yapınca bağlandım sevgili durumuna geldik arkadaşıma ihanet etmiş gibi hissediyorum kız başka bi şehirde uzağız ayrılmak istiyorum ama kız beni çok seviyor benim içim hep bi kötü oluyor napacam bilmiyorum arkadaşım öğrensinde istemiyorum onun gözünde kötü kalırım diye
Hocam o kızla olmaya devam ettiğin ve arkadaşınla görüşmeye devam ettiğin sürece, sadece içinde arkadaşına karşı utanç ve vicdan azabı olacak ayrıca kızın yaptığı da hoş değil arkadaşı olarak seni bilip sana açılması zaten mantık dışı. durumun gerçekten şuan sıkıntılı. eğer arkadaşın durumu öğrenirse ve durumu anormal bulursa ki (bence anormal) arkadaşlığını kaybedeceksin hal böyleyken de o kızla sevgili olman sana sadece üzüntüden başka bir şey vermeyecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
Hocam o kızla olmaya devam ettiğin ve arkadaşınla görüşmeye devam ettiğin sürece, sadece içinde arkadaşına karşı utanç ve vicdan azabı olacak ayrıca kızın yaptığı da hoş değil arkadaşı olarak seni bilip sana açılması zaten mantık dışı. durumun gerçekten şuan sıkıntılı. eğer arkadaşın durumu öğrenirse ve durumu anormal bulursa ki (bence anormal) arkadaşlığını kaybedeceksin hal böyleyken de o kızla sevgili olman sana sadece üzüntüden başka bir şey vermeyecek
Bide beni çok zayıf noktamdan vurdu başka bi yerdeyim kimsem yok arkadaşım yok hayatımda bitek o olduğu için durum böyle oldu ama zararın neresinden dönsen kardır hesabı yapıp bırakacağım

Pukiina

80+ Bronze
Bide beni çok zayıf noktamdan vurdu başka bi yerdeyim kimsem yok arkadaşım yok hayatımda bitek o olduğu için durum böyle oldu ama zararın neresinden dönsen kardır hesabı yapıp bırakacağım
kesinlikle bitir hocam zaten zayıf noktandan vurduysa o iş öyle devam eder her seferinde.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Emir Bayram

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O kızdan sana hayır gelmez kardeşim benden demesi ben kendi adıma konuşuyorum arkadaşımin sevgilisine asla bakmam eski bitmiş de olsa bakmam birgün mutlaka bu sorun olarak karşına çıkar direk kızdan ayrıl söyle uzak dur

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
Arkadaşlar az önce aradım ayrıldım biraz sinitlendi sgit falan dedi ama kuş gibi oldum teşekkürler

Top Bottom