Arama sonuçları: *

1. Xeaph

1 milyon lira ile napabilirim ?

Git borcunu kapat, 400'e gidip temiz bi golf 4 al.
  2. Xeaph

Annem babam çok kavga ediyorlar nasıl sakınırım

......s
  3. Xeaph

Nüfus Müdürlüğü e-dekont

Devlet çalışanları bazen mal olabiliyor. İnşallah onlara denk gelmem ya.
  4. Xeaph

Nüfus Müdürlüğü e-dekont

Korkum şu, çıktısı sahte gibi durmaz mı? Bankadan alınan dekontlar gibi olmaz ya. Sahte muamelesi görmeyim durduk yere. 30 TL için maymun etmesinler beni.
  5. Xeaph

Nüfus Müdürlüğü e-dekont

Arkadaşlar eski kimliğimi yenileyeceğim. Bunun için ödenmesi gereken ücreti ben internetten ödedim. Fakat dekont olarak e-dekont var elimde. Bunu telefondan göstersem kabul ederler mi? Yoksa çıktısını almalı mıyım? Çıktısı sahte gibi durur mu? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
  6. Xeaph

Herkes yasadigi yeri yazsın

Alanya (üni) ve Konya
  7. Xeaph

Kedisi Olan Birisi Yardım Edebilir mi?

Çok teşekkür ederim önerilerin için. Hepsini dikkate alacağım. En kötü durumda itfaiye çağıracağım artık.
  8. Xeaph

Çok teşekkür ederim dostlar. İnşallah bir kediyi hayatta tutacağız sizlerin fikirleriyle. Sesle eğitmek daha kolay olacak gibi inşallah işe yarayacak ya. 1592491057 Dokunmamı geç adım atmama bile izin vermiyor kral ya. Bir de gece yemeğini yiyor. Gün içinde sesleri duyunca yerinden devinmiyor...
  9. Xeaph

@Abdullah Hacıgül Kral senin de kedin var. Anlarsın kedilerin ruh hallerini. Yardım edersen çok mutlu olurum.
  10. Xeaph

İyi günler arkadaşlar. Bir teknoloji forumunda görmeye aşina olamadığınız bir konuyla geliyorum size. Eğer böyle bir konu açmam yasaksa gerekli yaptırımlarına kabulüm. Danışacak yer bulamadığım için mecburiyetten buraya yazıp akıl almak istedim. İki gün önce akşam dükkanıma kedi girdi ve bir...
  11. Xeaph

ARKADAŞLAR MAHALLENİZDEKİ pc cilere GÜVENİYOR MUSUNUZ?

Mahallenin dükkanı olmayan pccisi benim. Kendime güveniyorum :)
  12. Xeaph

Aşağıdaki Sistemi 2.el ne kadar satabilirim

Koy 800'den letgoya. Günde 20 kişi yazar zaten.
Top Bottom