Xeaph
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 432
- İsim
- Ahmet Aytekin
İyi günler arkadaşlar. Bir teknoloji forumunda görmeye aşina olamadığınız bir konuyla geliyorum size. Eğer böyle bir konu açmam yasaksa gerekli yaptırımlarına kabulüm. Danışacak yer bulamadığım için mecburiyetten buraya yazıp akıl almak istedim. İki gün önce akşam dükkanıma kedi girdi ve bir yere saklandı. Bende bulamayınca çıktığını düşündüm dükkanı kapatıp eve gittim. Ertesi gün (yani dün) kedi sesleri duydum iyice aradım dükkanın içinde, sonunda bir kutuya saklandığını gördüm. Yavru bir kedi, gözleri yardım et bana diyerek bakıyordu. Çıkarmak için uzandım kaçtı benden, korkarak koşup aşağı bodruma kaçtı. Dükkanın bodrumu da çok karışık orada onu bulmak bile çok zor. Gidip oradan çıkarmaya çalıştım hiç bir şekilde müsaade etmedi. Beni görünce yerinden milim devinmiyor. Yardım etmeme izin vermiyor. Bende su, süt, biraz sucuk parçaladım koydum (kokusuna gelir yer diye) ve bir poşete ince kum koydum, poşetin ağzını açtım içine rahatça girebilir. Bugün sabah baktığımda sucuğu yemiş, sütü ve suyu içmişti. Ama bana hiç gözükmüyor. Benim geldiğimi görünce hiç devinmeden saklanıyor. Kendime alıştırıp onu oradan çıkarmam lazım. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Orada beslemem gerekiyorsa neler vermeliyim ona. Bir şekilde yaşatmalıyım onu. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.