Arama sonuçları: *

1. Yamoima

Bu kişiye güvenmeli miyim

Sonsuza kadar kalmaz dostum merak etme :D her şeyin bi alıcısı vardır sadece alıcı bulman uzun sürebilir tek dezavantajı bu. playskin olarak gayet güzel bu arada, keyfine bak :)
  2. Yamoima

Hocam 2014 stickerları gibi olması zor. Bekledikçe fiyatı elbette artacaktır fakat stickerlar holo olmadığı için alıcı bulmanız bi tık zor olur. Eğer hepsi holo olsaydı çok daha rahat satılabilirdi. Ne kadar daha bekletmem gerekir diye sormuşsun, o tamamen sana bağlı :) Paraya ne zaman ihtiyacın...
  3. Yamoima

Şimdi baktım hocam, AK47 güzelmiş ileride satmak isterseniz stickerlardan dolayı iyi fiyata gider :)
  4. Yamoima

Envanteriniz gizli olduğu için takas linki çalışmıyor hocam. Ek olarak adam size link attıysa çok büyük ihtimalle dolandırıcıdır. Engelleyip geçin.
  5. Yamoima

Hocam yaklaşık 5-6 yıldır csgo trading ile ilgileniyorum. Sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz. İsterseniz hesabı atın veya konuşma geçmişi atın dolandırıcı olup olmadığını anlarım.
  6. Yamoima

Csgo 2 cıkana kadar bekletmek mantıklımı?

Hocam csgo ekonomisi hakkında fikriniz yoksa yorum yapmayın bence çünkü yanlış bilgilendiriyosunuz
Top Bottom