Arama sonuçları: *

1. Yavuz Selim

Gamin Gen tr güvenli mi ?

Evet memnunum gayet hızlı geldi
  2. Yavuz Selim

İos Wi-Fi Sorunu

Arkadaşlar selam. Youtube den video izlerken bi anda telefonumdan internetim gitti. (Wi-fi) pc ye baktığımda ise internet vardı. Telefonumdan internete girmeye çalıştım fakat olmadı. Bende bu ağı unut diyip tekrar giriş yapmayı denedim fakat karşıma böyle bir yazı çıktı. İnternete giremiyorum...
  3. Yavuz Selim

Araştırdım biraz daha. Pc hocasınıda biliyorum güvenilir olduğunu onlar da söylemiş alacağım sanırım
  4. Yavuz Selim

Eyvallah kral sanırım güvendim 😂 alıcam yakın zamanda 1600812145 Tamamdır sağ olun
  5. Yavuz Selim

Tamamdır teşekkürler 1600812102 Tamamdır sağ ol teşekkür ederim
  6. Yavuz Selim

Arkadaşlar pc almayı planlıyorum. Gaming.gen.tr diye bi site keşfettim. O sitenin linkini de burdan bi arkadaş attı. Arkadaşım burdan pc aldı hızlı geldi dedi. Pek duymadım sitenin ismini alan varsa aydınlatabilir mi beni ? Teşekkürler
  7. Yavuz Selim

Bu sistemi satsam kaç tl eder ?

Bilmiyorum ama bence 3600 tl ye bu sistemden daha iyilerini toplayabilirler bence
  8. Yavuz Selim

Tamamdır.
  9. Yavuz Selim

Tamamdır eyvallah gerçekten sağ olun .d teşekkürler
  10. Yavuz Selim

Tamamdır teşekkür ederim 1600731119 2500-2600 civarı koyucam sanırım. Yanıtladığın için teşekkürler 1600731149 O civarlarda satmaya çalışıcam. Yanıt için teşekkürler.
  11. Yavuz Selim

Pazarlık yapmalı mıyım 2500 e koyarsam yoksa 2500 altına satmayayım mı ?
  12. Yavuz Selim

Sence pazarlıksız direkt mi 2k yoksa pazarlık yaparak mı 2k 1600730793 Emin miyiz hocam fazla değil mi sizce .d ?
  13. Yavuz Selim

Arkadaşlar bu sistemi satsam kaç Tl eder sizce ? Gigabyte Gtx 1050Ti İ5-7500 3.40ghz 8gb 2133mhz Gigabyte h270-hd3 ıntel h270 soket 1151 ddr4 2400mhz 1tb harddisk 110gb ssd
Geri