Gamin Gen tr güvenli mi ?

Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar pc almayı planlıyorum. Gaming.gen.tr diye bi site keşfettim. O sitenin linkini de burdan bi arkadaş attı. Arkadaşım burdan pc aldı hızlı geldi dedi. Pek duymadım sitenin ismini alan varsa aydınlatabilir mi beni ? Teşekkürler

Arkadaşlar PC almayı planlıyorum. Gaming.gen.tr diye bi site keşfettim. O sitenin linkini de burdan bi arkadaş attı. Arkadaşım burdan PC aldı hızlı geldi dedi. Pek duymadım sitenin ismini alan varsa aydınlatabilir mi beni ? Teşekkürler
Güvenli PC hocası ile de anlaşması vardı

Arkadaşlar PC almayı planlıyorum. Gaming.gen.tr diye bi site keşfettim. O sitenin linkini de burdan bi arkadaş attı. Arkadaşım burdan PC aldı hızlı geldi dedi. Pek duymadım sitenin ismini alan varsa aydınlatabilir mi beni ? Teşekkürler
hocam asus paylaştı diye biliyorum bu siteyi destek olarak.
ayrı olarak bikaç firma daha paylaşmıştı.

pc hocasının orada sistemi var videonun başında güvenilir olduğunu söylüyor ne kadar doğrudur bilmem ama pc hocası yalan söylemez

güvenilir mi bilmem ama siitenin tasarımı profesyonel cinsten

Geri