Arama sonuçları: *

1. Ybeyaz

babaya nasıl pc aldırılır

Olum hiç kafanız çalışmıyor. Baba bütün arkadaşlarım sigaraya başlamış hepsi kötü alışkanlıklara bağımlı olmuş dışarıda ortam çok kötü ben evde takılıyorum ama sıkılıyorum de bak nasıl alıyor 😀
  2. Ybeyaz

Çok fedakar davranıyorum?

Öyle bir gençlik var ki elinde... Sen para diyorsun! Allah aşkına çık dışarı hayatı yaşa. Delirdin mi çocuğum sen? Yaşamak parayla değil, dostluk parayla değil, gerçek sevgi parayla değil. Kaldır kafanı gökyüzüne bak. Sonsuza kadar göremeyeceksin onu!
  3. Ybeyaz

reçetesiz internetten temin edebileceğim etkili antidepresan

İçinde bulunduğun durumu bilmiyorum kardeşim. Fakat reçetesiz alıp da kafana göre kullanmanı asla tavsiye etmem. Beyni etkileyen ilaçlardır. Geri dönüşü olmayan zarar görme ihtimalin olabilir. Zaten her gidene veriyorlar. Bir psikiyatriste görün sana en uygun ilacı ve dozu verecektir zaten.
  4. Ybeyaz

Gaming.gen.tr Teslimat saçmalığı!

Dostlarım merhaba. 1 Ekim tarihinde bu siteden sistem sipariş etme gafletine düştüm. 3 gün içinde kargo demelerine rağmen 7 Ekim tarihine kadar kargoya teslim edemediler. Bugün sorduğumda ise kesin bugün verilecek demelerine rağmen bugün de vermediler. Haftasonu zaten gitti. En erken 15 günde...
  5. Ybeyaz

Tembellik ve üşengeçlikten nasıl kurtulabilirim?

Güzel kardeşim belli ki yaşın genç. Seni ciddiye almadım sanma sadece senin konuyu bu kadar ciddiye almamanı isterim. Hayat bir defa geldiğin, bir kez yaşadığın, asla tekrarı olmayan ve öyle veya böyle akıp giden bir ihtimaller silsilesidir. Yarın karşına neler çıkar bilinmez. Herkes yaşar...
  6. Ybeyaz

Tembellik ve üşengeçlikten nasıl kurtulabilirim?

Amaan sonra düşünürsün şimdi dert etme 😀
Top Bottom