Arama sonuçları: *

1. Yphen

Banka icra/haciz davası hakkında?

Evet daha önce çekmiştim belirli bir kısmını ödedim düzenli daha sonra ödeyemedim kirada yaşadığım için.
  2. Yphen

Banka icra/haciz davası hakkında?

Dostlar selamlar, Maalesef talihsiz bir olay oldu ve QNB tarafından icraya verilmiştim ödeme zorluğundan ötürü ve taşınma arefesindeydim total de 3 banka ile icralıktım 3'üne de dürüst ve doğru şekilde mal beyanı verdim. Fakat bugün tekrar uyapı kontrol ettiğim de dosyalar güncellenmiş ve QNB...
  3. Yphen

Hisseli arsa şufa hakkı

Hisseli arsalar konusunda fazlasıyla tecrübe ve bilgi sahibiyim tek diyebileceğim şey almayın.
  4. Yphen

Bu kıza nasıl davranmalıyım?

Valla yanlış hatırlamıyorsam çok fazla muhabbet etmedik aynı şehir de olduğumuz için bu konuyu açmıştım da hala bir sevgilim yok onun yerine vücut yaptım üstüne neler neler oldu :shy:
  5. Yphen

Sahibinden Param Güvende Satışı Hk

Bana da şüpheli geldi hocam direk aldı çünkü iptal edicem muhtemelen..
  6. Yphen

Sahibinden Param Güvende Satışı Hk

Dostlar selam konu başlıkta ki gibi, Param Güvende ile daha önce çokça ürün sattım buraya kadar sorun yok fakat dün bir kulaklığımı koymuştum ilana bugün birisi hiç yazmadan etmeden direk satın almış ama benim kişiye ulaşmam lazım kulaklığın faturası e-arşiv fatura ne yapmam gerekiyor satışı...
  7. Yphen

GamerMarkt gelen mesaj hakkında?

Ben onu da yapmadım ayrıca hesabın ilk sahibi benim üstünden aylar geçmiş ve PC’m yok ortada kanıt yok salağın biri hesabını kaptırmış başkasına bide ben üstüne para mı vercem gerekirse avukatla konuşurum maddi manevi tazminat davası açarım kişiye mislini alırım iftira ve dolandırmaktan.
  8. Yphen

Hesabı kendisi kaybettiği için sorun yok benim için istedikleri kadar açabilirler itiraz ederim kanıtları yok çünkü.
  9. Yphen

Benim erişimim yok hesaba hiç bir şekilde ben niye uğraşıyorum kendisi uğraşsın.
  10. Yphen

Dostlar selam bugün bana wp üzerinden bir mesaj geldi 2023 yılında sattığım valo hesabı ile ilgili fakat daha önce de hesap satmıştım ama böyle bir şey olmamıştı muhtemelen alıcı hesabını çaldırdı ya da başka bir şey oldu çünkü ben herhangi bir şekilde hesabı geri almadım bilgisayarım dahi yok...
  11. Yphen

Aynı şehirde olanlar arkadaş olmaya ne dersiniz?

Mesafe var be kanka aramızda :D
  12. Yphen

Aynı şehirde olanlar arkadaş olmaya ne dersiniz?

Dostlar selamlar, Konu aslında başlıkta ki gibi aynı şehirde olanlar tanışsalar fena olmaz mı? Yaş fark etmeksizin konuşup buluşup tanışılsa birbirlerine destek olsalar bir çok konuda bilgi paylaşsalar veya beraber çay - kahve içilse dostluklar ilerler ise gym’e gidilse bence güzel olur, Yalnız...
  13. Yphen

Pompacılık zor bir meslek mi?

Uzun vadede yapmayı düşünmüyorum kendimi düze çıkarana kadar çalışırım
  14. Yphen

Onu da araç sahibine sorarak çözerim diye düşünüyorum hani aracınız dizel mi benzin mi diye sorarım dizel derse mazot koyar geçerim sora sora yapılır ancak komple alışınca ezbere yapılır ama yine de dikkat etmek lazım.
  15. Yphen

Yorucu değil hocam öyle düşünün para kazanmam lazım bir şekilde. 1716362073 Aslında gamsızlığım var hocam umrumda değil yani kim ne demiş somurtmuş filan kafaya takmıyorum dert etmiyorum.
  16. Yphen

Dostlar selamlar 24 yaşındayım kendi sektörüm de iş bulamadığım için ve mecbur çalışmam gerektiği için evimin dibinde de Opet istasyonu var çalışan arkadaşlar veya tanıdıkları var mı yapılacak bir meslek mi? Öğrenmesi zor mu? Yemek ve yol masrafım olmayacak günlük 8 saat ayakta da dururum...
  17. Yphen

Tipimde bir problem mi var?

Arkadaşlar ben kendim ile alakalı bir soru soruyorum meraken ego için değil siz burada Türkçe dersi vermeye çalışıyorsunuz konuya yorum yapmak yerine usulca çıkıp gidebilirsiniz benim neyi nasıl yazdığım sizi ilgilendirmiyor, Ha ama ben millete -de -da eklerini doğru kullanmayı öğreteceğim...
  18. Yphen

Aferin TDK Başkanı ne verelim ödül olarak?
  19. Yphen

Arkadaşlar selamlar kısaca merakımdan bir şey sormak istiyorum tipim de bir problem mi var? Yani özgüvenim yüksek bakımlıyım vücut geliştiriyorum eğlenceli adrenalin macera dolu bir karakterim var ama hem insta da hem date app'lerde geri dönüş alamıyorum sebebi ne çözemedim hep beraber bir...
  20. Yphen

Tanımadığım biri beni ve annemi rahatsız ediyor

Tanıdığım olamaz diye düşünüyorum muhtemelen bir mernisci zaten numara değiştireceğim benim içinde iyi olur gereksiz mesajlar geliyordu hep ek olarak tabi önce polise ifade verip kanıtları sunup sonra savcılığa başvuracağım ayrıca maddi manevi tazminat davası da açacağım. 1711145088 Hocam...
Top Bottom