Neler Yeni

GamerMarkt gelen mesaj hakkında?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Dostlar selam bugün bana wp üzerinden bir mesaj geldi 2023 yılında sattığım valo hesabı ile ilgili fakat daha önce de hesap satmıştım ama böyle bir şey olmamıştı muhtemelen alıcı hesabını çaldırdı ya da başka bir şey oldu çünkü ben herhangi bir şekilde hesabı geri almadım bilgisayarım dahi yok işlem kayıtlarına bakılsa çıkar fakat şuan ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: xxx yazan yerlerde hesabın bilgileri yazıyordu ben düzelttim.

Sitemiz üzerinde satışını gerçekleştirmiş olduğunuz "xxxx" kullanıcı adlı hesapta alıcınız bir erişim sorunu yaşamaktadır. Riot Games tarafından hesap sizlere ait olan şu e-posta adresine bağlanmıştır; "[email protected]"

Hesabın alıcınıza teslim edilmesi adına, hesap iadesini aşağıda belirttiğimiz şekilde sağlayabilirsiniz.

1-) https://recovery.riotgames.com/tr/forgot-password linki üzerinden hesabın kullanıcı adını yazarak, belirttiğimiz e-posta adresinize gelecek olan şifre sıfırlama bağlantısına tıklayarak hesabın şifresini değiştirmelisiniz.
2-) Teslim etmeniz gereken hesabın bağlı olduğu e-posta adresini yopmail uzantılı bir e-posta adresi ile değiştirmelisiniz.
3-) Hesabın kullanıcı adı, şifresi ve e-posta adresini (yopmail uzantılı) "[email protected]" mail adresimize iletmelisiniz.
Yopmail adresi oluşturmak için bağlantıyı kullanabilirsiniz: https://yopmail.com/en/email-generator

Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımla

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
BehzatÇ
Alıcı hesabı kaptırmış sizinle iletişime geçmeye çalışmış git yardımcı ol hesabı sen geri alabilirsin

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıcı hesabı kaptırmış sizinle iletişime geçmeye çalışmış git yardımcı ol hesabı sen geri alabilirsin
Benim erişimim yok hesaba hiç bir şekilde ben niye uğraşıyorum kendisi uğraşsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal
hesabı sen sattığın için seni sorumlu tutuyorlar hesabı vermezsen de dava açıyorlar 2 ay içinde evine icra kağıdı gelir hayırlı olsun.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
hesabı sen sattığın için seni sorumlu tutuyorlar hesabı vermezsen de dava açıyorlar 2 ay içinde evine icra kağıdı gelir hayırlı olsun.
Hesabı kendisi kaybettiği için sorun yok benim için istedikleri kadar açabilirler itiraz ederim kanıtları yok çünkü.

Lian_GR

80+
gamermarktta amcamın oğlu bir hesabı 3 kişiye sattı 5 6 k dolandırıp çıktı milleti icra mahkeme dediler hiç bişi olmadı yalan yani tamamen sen gidip kendin tebligatname alıp imzalatıp avuakt tutmadığın sürece site hiç bir şey yapmıyor brolar

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
gamermarktta amcamın oğlu bir hesabı 3 kişiye sattı 5 6 k dolandırıp çıktı milleti icra mahkeme dediler hiç bişi olmadı yalan yani tamamen sen gidip kendin tebligatname alıp imzalatıp avuakt tutmadığın sürece site hiç bir şey yapmıyor brolar
Ben onu da yapmadım ayrıca hesabın ilk sahibi benim üstünden aylar geçmiş ve PC’m yok ortada kanıt yok salağın biri hesabını kaptırmış başkasına bide ben üstüne para mı vercem gerekirse avukatla konuşurum maddi manevi tazminat davası açarım kişiye mislini alırım iftira ve dolandırmaktan.

Top Bottom