Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Turkcell Hat Sorum Var

Arkadaşlar faturalı hat için Turkcell sitesinden başvurdum ve bugün içerisinde elime ulaşacak. Bilgilendirme olarak ise kimlik ve sabit evrak hazırlayın diye mesaj geldi. Kimlik zaten hazır ama evden çalıştığım için ikametgah falan çıkartamıyorum şu an. Kurye gelse hattı vermek için ikametgahım...
  2. ZlpFilee

Paypal konuları yasak mı?

Illegal işlerde kullanıldığı taktirde hesap Paypal tarafından kapatılıyor. Forum da Paypal illegal olarak mı geçiyor diye sordum sadece.
  3. ZlpFilee

Evet kapatıldı ama hesap açıldıktan sonra Google play uygulamasından yine girebiliyorsun. Vpn falan kullanmadan.
  4. ZlpFilee

Merhabalar. Aktif olarak kişiye özel Paypal hesabı açıp satmaktayım. Forum kurallarını okuduğum üzere madde 14 gözüme çarptı. Paypal illegal olarak algılanır mı? 14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı Konuda ve ya "ikinci el" bölgesinde satış yasağı var mı? Eğer yasak ise konu...
  5. ZlpFilee

Zubizu Amazon Kodunu Kullanamıyorum

Kullanım miktarı dolmuştur belki.
  6. ZlpFilee

[Ödeme Kanıtlı] Anket Doldurarak Para Kazanmak

Bilgiler için hırsızlık yapan kimse yok. Herkesin tüm bilgileri internette zaten.
  7. ZlpFilee

A-101 e TEKNE GELİYOR :D 80.000 TL

Motoru geçtim ürünü mağazadan gidip alacaksın aga. Sırtlarsın artık.
  8. ZlpFilee

Mesleğiniz Nedir? Şuan nerde Çalışıyorsunuz

İsim veremiyorum maalesef.
  9. ZlpFilee

Mesleğiniz Nedir? Şuan nerde Çalışıyorsunuz

Evde telesekreter olarak çalışıyorum.
  10. ZlpFilee

Türkiye Cumhuriyetinin Alışık Olunmayan Ekonomik Modeli ve 2018-2022 Krizleri

Evde 4 kişi yaşıyoruz ve hepimiz çalışıyoruz (Ben yakın zamanda çalışmaya başladım). Aylık toplam 23k civarı para giriyor eve ama 1 araba 1 ev sahibiyiz. Aldığımız ev dükkan arkası ve arabamız 2. el eski model. Yine de borçlar bitmiyor yıllardır ödüyoruz. 1 kere huzura kavuştuğumu hatırlamıyorum...
  11. ZlpFilee

+92 345 1375410 böyle bi numara Recrutamento diye bir şey yazdı

Çeviriden bakınca İşe alım olarak gözüküyor ve portekizce galiba
  12. ZlpFilee

Peki anket süreleri ne uzunlukta?
  13. ZlpFilee

Hemen gelmiyor zaten. Misal ben ilk başlarda kayıt olmuştum ve 1 hafta boyunca aklıma geldikçe girdim baktım. Anket bildirimi geldiğinde müsaitsem hallediyodum falan. Kaçırdığım anketler olmasına rağmen 1 haftada 25 TL çektim ve dürüm söyledim kendime geldiğinde :D. Ben kayıt olduğumda fazla...
  14. ZlpFilee

Anketlere göre değişiklik gösteriyor. Zaten o kadar büyük paralar beklememek gerekiyor. Katılabileceğin anket olduğu zaman bildirim geliyor. Müsait bir zamanda girip anketi tamamlayıp çıkarsın. Hiç yoksan zamanla biriken para ile oyun alabilirsin ve ya yemek sipariş edebilirsin.
  15. ZlpFilee

Tabi ki para kazanmak için sabah akşam başında beklemelik bir şey değil bu tarz yerler. Boş kaldıkça ve 5-10 dakika vakit öldürmek isterseniz olabilir.
  16. ZlpFilee

Anketin kriterlerine uyman gerekiyor. Örnek verdiğim gibi alkol anketinde kullanmıyorum işaretlersen atar. Bazı anketi kızlar yapabilir misal, sen cinsiyeti erkek yaparsan yine atar. Ben genelde sorun yaşamadım. Deneyebilirsin bence.
  17. ZlpFilee

Herkese merhaba, Bugün sizlere Anket Cepte sitesini (ayrıca uygulaması var) tanıtacağım. Fazla lafa gerek yok konu başlığından da anlayabileceğiniz üzere anket doldurarak para kazanabiliyorsunuz. Gelen anketleri yaptığınız zaman anketin uzunluğuna ve içeriğine göre cep para kazanıyorsunuz ve...
  18. ZlpFilee

1 Dolar Neden Bulunmuyor?

Coin alır gibi dolar biriktiriyor adam aga :D
  19. ZlpFilee

Şirket Kurmak İstiyorum

Yani şirket açınca + olarak kendi sigortamı yatırmam gerekiyor?
Top Bottom