Neler Yeni

[Ödeme Kanıtlı] Anket Doldurarak Para Kazanmak

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
Bakalım deneyimleyip mesaj atarım ama hiç iyi sonuç alacağımı sanmıyorum :)

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
100-150 TL'den fazla para çektiğim "Türkiye Raporu" uygulamasını tavsiye ederim. Siyasi anketler var ancak ilk üye oluşunuza özel belli bir para+anketler veriyor. Telefon anketleri var 15-20 TL kazandırıyor. Bazı anketler 50 TL, bazıları 5 TL kazandırıyor. Minimum 3 TL, en fazla 300 TL civarı kazandırıyor diye biliyorum. Bakabilirsiniz.
Peki anket süreleri ne uzunlukta?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Beyler bu sitelerde genelde kız seçin cinsiyeti çünkü kadınlara daha çok anket geliyor ben de başlamıştım 40 yılda bir anket geliyordu bundan dolayı b8raktım

Malbay01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emircan Kabataş
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
arkadaşlar bu işin vergi kısmı var mı ?

buisimsadecebanait

80+ Bronze
Herkese merhaba,

Bugün sizlere Anket Cepte sitesini (ayrıca uygulaması var) tanıtacağım.
Fazla lafa gerek yok konu başlığından da anlayabileceğiniz üzere anket doldurarak para kazanabiliyorsunuz.

Gelen anketleri yaptığınız zaman anketin uzunluğuna ve içeriğine göre cep para kazanıyorsunuz ve her 100 cep para 1 TL'ye eşit.
Anketler genelde ortalama 300-400 cep para veriyor ve minimum çekim talebi 25 TL yani 2500 cep para.
Ben bir süre gelen anketleri yapıp 2500 cep para biriktirdim ve 25 TL çektim.
Ben ilk başladığımda fazla anket gelmiyordu ama site kendini bu konuda baya geliştirmiş, şimdi günde 3-4 ve ya daha fazla anket görebiliyorsunuz.
Ayrıca siteye arkadaşlarınızı ve ya aile üyelerinizi üye yaparsanız ve onlarda anket çözerse onlardan da kazanabiliyorsunuz.

En güzel tarafı şu ki bazen Doritos ve ya da başka firmalar deneme anketi veriyor ve bu anketlere katıldıktan sonra yeni
ürünü denemeniz için size yeni ürünü gönderiyolar (Doritos'un yeni alt markasını ilk deneyenlerdenim :D).

Ödeme kanıtına gelirsek aşağıya bırakıyorum;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Önemli: Katıldığınız anketlerde arada test sorusu oluyor, anketleri rastgele sallaya sallaya yapmayın diye.
Önemli: Her gelen anketi yapabileceksiniz diye bir kural yok. Misal alkol anketi gelince oraya alkol kullanmıyorum işaretlersen o anketten atar.

Boş bulundukça yapılabilecek ve küçükte olsa para kazanabileceğiniz bir platformu tanıtmak istedim.
İsterseniz bilgisayardan isterseniz de telefon uygulamasından yapabiliyorsunuz.

Bana da yardımcı olmak isterseniz referanslı link : https://anketcepte.com/invitesignup/NjMwNTU4
Yok ben normal girerim derseniz eğer sitenin link : www.anketcepte.com/

Okuduğunuz için teşekkürler. İyi kazançlar dilerim.
güvenilir mi tamamen

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Para çekim için herhangi bir ön ödemeli kart seçeneği var mı?

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Bilgi hırsızlığı durumu vs. var mı ? Genel olarak bilinen bir site mi ? Başımıza bir iş almayalım sonradan.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Bilgi hırsızlığı durumu vs. var mı ? Genel olarak bilinen bir site mi ? Başımıza bir iş almayalım sonradan.
Bilgiler için hırsızlık yapan kimse yok. Herkesin tüm bilgileri internette zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,909
Üyeler
163,903
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom