Eğer sıkılacaksanız veya miktar az geldiyse hiç uğraşmayın kazanacağınız maksimum tutar aylık 600 tl felan olur, ben bu siteyi genel olarak hiç bir yerden gelir elde etmeyen ve harçlık çıkarmak isteyen kişiler için öneririm. Vaktini çaldıysamda kusura bakmaAyda 300-400tl için bu kadar uğraşmam sanırım. Aşırı sıkıcı. en az 100 tane soru cevapladım daha bitmedi.
Uğraşmak isteyenler için ve gerçekten alabilicekse parayı güzel olabilir. Çok uğraştıyor ama bence.Eğer sıkılacaksanız veya miktar az geldiyse hiç uğraşmayın kazanacağınız maksimum tutar aylık 600 TL felan olur, ben bu siteyi genel olarak hiç bir yerden gelir elde etmeyen ve harçlık çıkarmak isteyen kişiler için öneririm. Vaktini çaldıysamda kusura bakma
En azından sizin linkinizden üye olarak bir şeyler katmışımdır umarım. Teşekkürler yinede.Uğraşmak isteyenler için ve gerçekten alabilicekse parayı güzel olabilir. Çok uğraştıyor ama bence.
32 cent verdi yaklaşık 10 dakikada aslında. Rastgele cevaplamalar yaptım.Uğraşmak isteyenler için ve gerçekten alabilicekse parayı güzel olabilir. Çok uğraştıyor ama bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En azından sizin linkinizden üye olarak bir şeyler katmışımdır umarım. Teşekkürler yinede.
Sitede aldığınız paranın görselini paylaştığınız bir forumda var orda paylaşıyorsunuz her çekim yaptıktan sonra.Uğraşmak isteyenler için ve gerçekten alabilicekse parayı güzel olabilir. Çok uğraştıyor ama bence.