Arama sonuçları: *

1. ağrıkesici

Ateistlere göre insan ruhu var mı?

Hayır. Ruhtan çok enerji olarak bakarlar. Cennete cehenneme gitmek değil de o enerjinin doğaya karışacağına, doğaya hayat vereceğine inanır bazısı. Bazısı da hiçbir şey olmayacağına. Evdeki ışıkları kapatmak gibi sistemin kapanıp biteceğine inanır.
  2. ağrıkesici

Cs:go dan vac yermiyim sırf bu yüzden ?(çok üzgünüm)

Hiç konsol kullanmadım. Haritayı açtım silah başarımlarını tamamladım biraz da ısınma yaptım o kadar. Başarım yapmak zaten sana bir avantaj sağlamayacağı için ban yemenin de bir mantığı olmaz haliyle. Zaten başarım açma programları hepsini açabiliyor. Sadece Steam vitrinin oluyor o kadar:)
  3. ağrıkesici

Cs:go dan vac yermiyim sırf bu yüzden ?(çok üzgünüm)

Biliyorum o haritayı ve hayır VAC ban veya başka ban yemezsin. Ben de kullandım ve çoğu başarımı o harita sayesinde yaptım. Sonuçta Steam atölyesinde olan bir harita. Fun Exsalo mu ne öyle bir ismi vardı benim kullandığımın. Onu kullanıyorsan eğer sağda küçük bir pencere var. Aim'i oraya...
  4. ağrıkesici

Allah Sadece Big Bang'de Yok Şu Anda da Var

Zaten olması gereken bu. Araştırmalı, sorgulamalısın. Aksi taktirde bağnazlık olur. Tabii araştırırken daha çok objektif olmalısın. Yani doğru olamayabileceğini de aklında bulundurmalısın mutlaka.
  5. ağrıkesici

Gebze-Bursa-Osmangazi(İstanbul-İzmir)Otoyolu şuan ücretsiz mi ?

Hayırlı yolculuklar dikkat edin.
  6. ağrıkesici

Hocam trafik uygulamaları yoğunluklara da baktım biraz. Ankara-Eskişehir-Bursa-Balıkesir yolu daha hızlı ve boş gösteriyor. Bolu üzerinden köprüden ineyim diyebilirisin ama şu an bayram dönüşü ve İstanbul yakınındaki heryer birazdan kafayı yer bence. Tıkanıp kalma riskin var. Bir de...
  7. ağrıkesici

bu lamba işe yarıyor mu

Bunun büyük dikdörtgen gibi olanlar biraz iş görüyor ama bu biraz küçük kaldığından işlevsiz kalıyor maalesef. Fakat şu aşağıdaki yapışkanlı kağıt tuzaklardan deneyebilirsin. Örnek olarak attım sen incelemere bakarsın olmazsa. Özellikle kara sineklerde baya baya işe yaradığı oluyor...
  8. ağrıkesici

Kredi işleri nasıl oluyor bilen biri anlatabilir mi?

Vadesiz kredi olmaz. Vade dediğin şey kaç ayda o krediyi geri ödeyeceğin demek. Basitçe taksit sayısı yani. Örneğin 10 ay vadeli 18 ay vadeli kredi diye geçer. Sen sanırım faizsiz kredi demek istiyorsun. Faiz de çekilen anapara üzerine eklenen miktar oranı demektir. Faizsiz kredi yok gibi bir...
  9. ağrıkesici

Evet ücretsiz gözüküyor. İzmir'e kadar ücretsiz demiş aşağıdaki haberde. Fakat Kuzey Marmara Otoyolu ücretli sanırım İstanbul'a girdiğinde. Yani o köprü yolundan çıkman gerekecek İstanbul'da anladığım kadarıyla...
  10. ağrıkesici

Yazin girilecek is yas 16

Maalesef dostum biraz zor o şekilde. Ama çalışıp bir meblağ elde edip ailenden üstünü tamamlamasını isteyebilirsin belki. Yani tabii ailevi bir mevzu olacağı için sen daha iyisini bilirsin tabii.
  11. ağrıkesici

Yazin girilecek is yas 16

Garsonluk veya getir götür işleri gibi işlerde çalışabilirsin. Eğer yaş sınırı yoksa Burger King gibi yerlerde de yaz yoğunluğu için sezonluk çalışan aldıkları oluyor. Ama yaşın küçük olduğu için asgari ücret mi alırsın yoksa belirledikleri bir yevmiye usulü mü çalıştırırlar ondan emin değilim...
  12. ağrıkesici

Atatürk'ün dini neydi?

Tamam da ben senin fikrini soruyorum. YouTube linki sormuyorum. Seni ikna eden fikir ne buna? Yani Atatürk yabancı bir gazeteciye “ben aslında ateisttim” dememiştir heralde:)
  13. ağrıkesici

Atatürk'ün dini neydi?

Eğip büken yok bence zaten. Sen peki nerden vardın bu kanıya? Mesela neden ateist veya neden deist? Ben bildiğim bilgiyi paylaştım. Sen de paylaş lütfen. “Bence öyledir” gibi basit bir bakış açın yoktur diye umuyorum:)
  14. ağrıkesici

Atatürk'ün dini neydi?

Atatürk müslümandı bence. Her şeyden önce zaten bir müslüman olarak doğdu. Fakat dini konulara düşkün biri değildi sadece. Yani günümüz insanlarında da müslüman olan ama dini konulara ilgisi olayan ya da dini gerekleri yerine getirmeyen tonla insan var sonuçta gayet doğal bence. Neden müslümandı...
  15. ağrıkesici

Avukatlık bölümü nasıldır?

Yok beni yanlış anladın. Yaşını veya sınıfını bilmediğim için örnek veriyorum orta okuldasındır daha ve liseye başlamamışındır belki diye düşündüm. Bu yüzden hiç araştırmadan düşündüğünü düşündüm bu mesleği. O yüzden öyle söyledim başta ama yine de kıracak veya yanlış bir şey söylediysem çok...
  16. ağrıkesici

Avukatlık bölümü nasıldır?

@OguzXtrime dediği gibi pek hayalin değil gibi geldi bana da. En azından Avukatlık bölümü ya da savcılık sınavı diye bir şey olmadığını bilecek kadar araştırmış olman gerekirdi diye düşünüyorum:) EA alanının üst düzey bölümlerinden biridir "Hukuk Fakültesi". Mezun olduğunda önce mahkemede sonra...
  17. ağrıkesici

Uygulama önerisi (IPTV)

Bu IP TV için illa Android özellikli TV mi olması lazım? Bende LG var ama Android değil kendi yazılımı üzerinden çalışıyor. webOS mu ne galiba. Ben de almayı düşünüyorum ama Android olmazsa olmaz mı yani?
  18. ağrıkesici

Gözler yaşlı söz yok sadece resim

4000 küsür TL ürün almışsın ve cidden senden 1,69 TL poşet ücretini de mi almışlar:eek: Cidden ölücüymüş bu iTopya:ROFLMAO:
  19. ağrıkesici

Katoloik İncili ile Ortodoks İncili aynı mı?

Ben bir kere sormuştum aynı İncil'i kullanıyoruz demişlerdi. Farklılıklar görüşler ve adetlerde oluyor genelde demişlerdi. Istavroz çıkarma, özel günler, ayinler gibi yani. Onların yalancısıyım ben de:)
  20. ağrıkesici

Ülkenin durumu bu kadar mı vahim

Ülkenin durumu ayrı ayvayı yedi dünyadaki üretimin durumu ayrı ayvayı yedi. Yani piyasada üretilmiş ürün sayısı o kadar azaldı ki yurtdışında da fiyatlar yükseldi. Pandemi yüzünden üretim tesisleri verimsiz çalışıyor. Tabii bir yandan da mining çılgınlığı başladı. Millet beşer onar alıyor...
Top Bottom