Neler Yeni

Yazin girilecek is yas 16

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Mert Kaya
Yazin 3 ay boyunca calisip bir bilgisayar alcagim ama sorun caliscagim yerde Istanbulda yasiyorum Bahcelievlerdd yasim 16 nerede calisabilirim?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
Burger king mc donalds kfc gibi yerler alıyorsa onlara başvur 2015 yılında burger king alıyordu şimdi alıyor mu onu bilemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Garsonluk veya getir götür işleri gibi işlerde çalışabilirsin. Eğer yaş sınırı yoksa Burger King gibi yerlerde de yaz yoğunluğu için sezonluk çalışan aldıkları oluyor. Ama yaşın küçük olduğu için asgari ücret mi alırsın yoksa belirledikleri bir yevmiye usulü mü çalıştırırlar ondan emin değilim. Biraz düşük bir gelirin olabilir.

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garsonluk veya getir götür işleri gibi işlerde çalışabilirsin. Eğer yaş sınırı yoksa Burger King gibi yerlerde de yaz yoğunluğu için sezonluk çalışan aldıkları oluyor. Ama yaşın küçük olduğu için asgari ücret mi alırsın yoksa belirledikleri bir yevmiye usulü mü çalıştırırlar ondan emin değilim. Biraz düşük bir gelirin olabilir.
Anladim abi. Pc hayal optugumun ulkesinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Anladim abi. Pc hayal optugumun ulkesinde.
Maalesef dostum biraz zor o şekilde. Ama çalışıp bir meblağ elde edip ailenden üstünü tamamlamasını isteyebilirsin belki. Yani tabii ailevi bir mevzu olacağı için sen daha iyisini bilirsin tabii.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Eren
Yazin 3 ay boyunca calisip bir bilgisayar alcagim ama sorun caliscagim yerde Istanbulda yasiyorum Bahcelievlerdd yasim 16 nerede calisabilirim?
Ben de yazın çalışacağım köyde. Şehiri bilmem ama asgari ücret vereceklerini sanmıyorum. Ancak çok kalabalık ve bir tık lüks bir restoran olursa bir şeyler kazanabileceğini düşünüyorum.

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Mert Kaya
Maalesef dostum biraz zor o şekilde. Ama çalışıp bir meblağ elde edip ailenden üstünü tamamlamasını isteyebilirsin belki. Yani tabii ailevi bir mevzu olacağı için sen daha iyisini bilirsin tabii.
Benim aslinda R3 1200Af Rx570 sistemim vardi arkadaslarimin pcsi biri bozuldu cop oldu digerininkini abisi uni icin goturdu tek basima hic sarmiyordu ben de satip iphone xr aldim simdi arkadasim pc aldi benim de

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
Babana aç mevzuyu, yazın çalışmak istiyorum de. Bu yaşlarda iş genelde tanıdıklar aracılığıyla bulunuyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,612
Üyeler
167,531
Son üye
Jirainumi
Top Bottom