Arama sonuçları: *

1. A

Dinden yavaş yavaş uzaklaşıyorum

Çevrenden dolayı da olabilir hocam bir dönem bana da olmuştu Müslüman insanları cahil geri zekâlı gören bir toplumda bulunmak zorundaydım şuan yine böyle bir duruma maruz kalıyor gibi oluyordum ama ses çıkarmayı öğrendim..
  2. A

Ne yaptığı belli olmayan kız arkadaş

olayın cinsiyetle bir alakası yok bence hocam sevgisine inandırıp yarı yolda bırakan erkekler de var neredeyse bütün erkeklerde elde ettikten sonra uzaklaşma olayı değersiz hissettirme olayı var..Cinsiyet bazında bakmanız yanlıs 2. olarak kız sizi sevmiyordu sadece duygusal boşluk içerisinde...
  3. A

TYT çalışmaya başladım sizce ilerleyişim nasıl?

hocam ben sadece Mat çalışıyorum şuan temelimde zayıf biraz ve sizin çalışmanız bana kıyasla baya iyi devam edip disiplinli çalışırsanız mutlaka istediğiniz sıralamayı yaparsınız etrafınızdaki insanlardan dolayı rehavete kapılmayın..
  4. A

2 yıllık ilişki bitirilirmi

Yalnız ben fazla genelleme konuştum bahsettiğim ikimizin de müsait olup uygun koşullarda konuşma durumu.. Ayrıca işimiz gücümüz de var birbirimize ayıracak vaktimiz de.
  5. A

2 yıllık ilişki bitirilirmi

2 yıllık bi ilişki olgunlaşmış bir ilişkidir diye düşünüyorum ve hayatımda ilk defa bir ilişkide kendini obje olarak gören bir erkek gördüm bizim 3. ayımız ve 1 saat o yazmasa ben kesin yazarım 2 hafta çok uzun bi süre.. Al karsına konus bence durumu açıkça anlat
  6. A

Kız yazmıyor batırdım mı?

o kızdan cevap gelse bile hayır gelmez hocam
  7. A

Vazol aroma önerisi yaparmısınız

kuzenim kullanıyor damla sakızlı içiyor sanırım hoş gibi kokusu (hiç denemedim) kaçtır aynı aromayı kullanıyosa güzeldir muhtemelen tatlı mı değil mi bilmiyorumm
  8. A

İstek attım kabul eder mi bilmiyorum

tabi ki olumsuz olur hocam pek muhabbetin yoktu çünkü belki kız öyle herkesi almıyodur hesabına realda yanaş biraz ilgilen ama sınırını koru sonra at konusmaya baslarsınız belki
  9. A

Ilk buluşmada nasıl tokalaşılır ?

biz ilk buluşacağımız falan en çokkk düşündüğüm konu buydu el sıkıştık ve cidden aktı gitti ilk buluşma çok abartmamak lazım erkek açısından konusunca öyle yani belki veda ederken gereken sıcaklığı sağlamışsanız hafif bi sarılırsınız olur biterr
  10. A

Kızla buluşmada konuşamıyorum

ilişki değil seni istemiyor hocam bahaneeee.... yakın bir zamanda çıkarır ve yeni biriyle st falan atar
  11. A

Kızla buluşmada konuşamıyorum

hocam zaten yürümezdi çünkü sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen birisiyle olmuyor cidden.. siz onun yanında konuşkan olmadığınızı söylemişsiniz konu bulamadığınızdan, ama size gerçekten değer verseydi ortak noktalarınızı bulmaya çalışıp konu açardı mesela biz konuşurken çoğu zaman konuyu o...
  12. A

Bacak bacak üstüne atmak kızlarda bir saplantı mıdır?

ya basit bir oturma şekli herhangi bir ima barındırmıyor saygı açısından büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atılmamalı ama bir ortamda bir kız rahatsa bacak bacak üstüne atar ekstra bir anlamda kullanmıyorum ben açıkçası
  13. A

Beyler taktik verir misiniz?

sohbet açmak için istek atıp geri çekmiş olabilir(işe yaramıs)
  14. A

Son sene çalışarak 200-300k gelir mi?

Hocam konudan konuya da fark var ve verimli çalışabilmek de önemli ben mesela bugün dörtgen çalıştım 4 saatte 3 özellik bitirdim (soru çeşitleriyle beraber) dün de 3 saat çokgen çalıştım yaklaşık 2 saatte soru çeşitleri konu bitti 1 saatte pekiştirdim. konuları atlamaman hızlı verimli çalışman...
  15. A

Son sene çalışarak 200-300k gelir mi?

hocam konu temelin işlem ve yorum becerin iyiyse ve gerçekten aksatmadan verimli çalışırsan gelir ama günde 6-7 saati görmen lazım rahat
  16. A

Ceket güzel mi ? (anket)

her şeyle giyebileceğin kapsül dolaplık bir parça değil belli başlı kombin yapabileceğin bir parça, rengi özellikle onun böyle olmasını sağlıyor. ceket ya da bu tarz giyimlerde koyu renkler ya da yazısız düz parçalar seçmek daha kaliteli bir duruş sergiler...
  17. A

Eski sevgilimi nasıl unutucam?

hiç kimseyi harcama yara bandı olarak da kullanma sadece sana yaptığı kötü şeyleri düşün kötü özelliklerine odaklan anılar falan canını yakar ama bir süre sonra unutursun sıradanlaşır asla adım atma ve o atarsa da kabul etme! İhanetin affı yoktur hocam.
  18. A

Javascript öğrenmek için hmtl css bilmek gerekm mi

koyduğu herhangi bir fotoğrafa yorum yap işte şu foto iyiymiş her dump attığında bir fotoya yorum yap ya da ortak bi konu bul uzat gittikçe gider sonra bağlarsın (bende çok dump atıyorum birisinin taktiğiydi)
  19. A

Sınıftaki kızla yakınlasmam lazım

kesinlikle katılıyorum görüşü çok önemli hayır cevabını alsanız bile size karşı davranış ya da bakışlarından umutlanabilirsiniz o yüzden onun bir ilişkiye karşı görüşlerini bilmeniz gerekir bunu için de arkadaş olarak yaklaşın başlarda oluru varsa kendiliğinden olacaktır (tabi çaba gerekir ama...
  20. A

İzlediğimiz Her Dakikaya Değecek Dizi-Film Önerisi

Yüzyıllık yalnızlık interstellar la casa de papel berlin
Geri