Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Doğu ekspresine bilet nerden nasıl alınıyor

burdan bişey gözükmüyor işte maalesef
  2. aragonattt

Doğu ekspresine bilet nerden nasıl alınıyor

Doğu ekspresine bilet nerden nasıl alınıyor? Arkadaşlar tcdd nin sitesinde düzgün bişey bulamadım var mı bilgisi olan?
  3. aragonattt

aileye nasıl bilgisayar aldırılır.

herkes iyi kötü bir fikir belirtti sana en uygun olanlarını toparla kafanda iyi bir konuşma hazırla ve konuş bence ikna edilmicek bir durum yok halledersin aslansın kaplansın yaparsın yürü aslanım
  4. aragonattt

bence günde 1 saat oyun oynayıp kafa dağıtmak herkesin yapması gereken bişey ve bunu telefonlar yapıcağına bilgisayarla yapması tavsiyemdir en azından ingilizcesi gelişir
  5. aragonattt

şey de diyebilirsin ben sorumluluklarımın farkındayım oyuna ayıracağım süreyi biliyorum ve bunun dışına çıkmama iradem var
  6. aragonattt

bence tam tersini kabul edicek bir aile yapısı var gibi :(
  7. aragonattt

amcan sadece bir örnekti daha anlayışlı mantıklı biriyle anlaşman tavsiyem böyle bir oyun oynamak aslında eğer gerçekten hiç yanaşmıyorlarsa eve gelince çekilişten kazandım dersin
  8. aragonattt

çaktırmadan kenarıya 3 5 ne olursa ata ata biriktirceksin en sonda daha mantıklı biriyle kart kullanımda kararlaştırıp örnek amcan vs çeklişten çıktı yehuuu yaparsın
  9. aragonattt

ama asla yerine getirme :ROFLMAO::ROFLMAO:
  10. aragonattt

ben de otelde çalışmıştım 3 ay ah good old days
  11. aragonattt

Harçlıklarını biriktirip ben de size destek olucam biraz lütfen lütfen diyip lgsden iyi bi not almak derdim fakat coronadan dolayı harçlık alıyor musun bilemem
  12. aragonattt

Para kazandırıcak fikirler!

altın al. altının dolar bazında bile 8 kat artıcağı söyleniyor 3 4 sene içinde türk lirası abzında günümüz kuruyla 64 kat değerlenir demek bu paran ama 3 4 sene ellememen lazım bende o yok mesela dayanamıyorum :D
  13. aragonattt

İstimna günah mıdır?

merak etmiyorduk :S
  14. aragonattt

İstimna günah mıdır?

Hayır değil de niye o kadar garip yazdın :D (Yapmak değil yaparken görsel olarak aldığın faydalar konusu büyük olasılık evet.
Top Bottom