Neler Yeni

aileye nasıl bilgisayar aldırılır.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
o insanlar o kadar ***** değil zaten amcamlar böyle birşeye annemler evet demeden bişey yapamazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela ne kadar bir süre?

amcan sadece bir örnekti daha anlayışlı mantıklı biriyle anlaşman tavsiyem böyle bir oyun oynamak aslında eğer gerçekten hiç yanaşmıyorlarsa eve gelince çekilişten kazandım dersin

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
o insanlar o kadar ***** değil zaten amcamlar böyle birşeye annemler evet demeden bişey yapamazlar.

Günde 3 saat oyun oynuyorsan en az 1 saat ders çalışma garantisi ver.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
şey de diyebilirsin ben sorumluluklarımın farkındayım oyuna ayıracağım süreyi biliyorum ve bunun dışına çıkmama iradem var

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sırrı Furkan Ayan
şey de diyebilirsin ben sorumluluklarımın farkındayım oyuna ayıracağım süreyi biliyorum ve bunun dışına çıkmama iradem var
konusu açıldığı zaman söyleyeceğim. bide şöyle bişi var lgsden sonra puana bakmaksızın bisiklet ve drone alınacak,bunları almayın bilgisayar alın diyorum onada yok

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Kardeşm bence pcye hiç bulaşma derslerin de iyi olmalıki burs kazanmışsın. Kendime hakim olurum hem oyun hem ders olarak düşünürsen aldır.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
konusu açıldığı zaman söyleyeceğim. bide şöyle bişi var lgsden sonra puana bakmaksızın bisiklet ve drone alınacak,bunları almayın bilgisayar alın diyorum onada yok
Kanka Drone'u ne yapacaksın. Adam gibi dışarı bile çıkamıyoruz. Gidip konuşmak en mantıklısı. Evde Drone uçurcak halin yok ya.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Kardeşm bence pcye hiç bulaşma derslerin de iyi olmalıki burs kazanmışsın. Kendime hakim olurum hem oyun hem ders olarak düşünürsen aldır.
bence günde 1 saat oyun oynayıp kafa dağıtmak herkesin yapması gereken bişey ve bunu telefonlar yapıcağına bilgisayarla yapması tavsiyemdir en azından ingilizcesi gelişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sırrı Furkan Ayan
Kanka Drone'u ne yapacaksın. Adam gibi dışarı bile çıkamıyoruz. Gidip konuşmak en mantıklısı. Evde Drone uçurcak halin yok ya.
o da doğru

bence günde 1 saat oyun oynayıp kafa dağıtmak herkesin yapması gereken bişey ve bunu telefonlar yapıcağına bilgisayarla yapması tavsiyemdir en azından ingilizcesi gelişir
tablet var ama pubg oynamak istemiyorum cs go başlayacağım ha ama pubg mobile da oynarım.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
o da doğru

tablet var ama PUBG oynamak istemiyorum cs go başlayacağım ha ama PUBG mobile da oynarım.
herkes iyi kötü bir fikir belirtti sana en uygun olanlarını toparla kafanda iyi bir konuşma hazırla ve konuş bence ikna edilmicek bir durum yok halledersin aslansın kaplansın yaparsın yürü aslanım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sırrı Furkan Ayan
herkes iyi kötü bir fikir belirtti sana en uygun olanlarını toparla kafanda iyi bir konuşma hazırla ve konuş bence ikna edilmicek bir durum yok halledersin aslansın kaplansın yaparsın yürü aslanım
neyse her şey için teşekkürler.

Top Bottom