Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Dolap anlama özürlüsü (!)

Son 3 aydır Dolap uygulamasındaki hesabımı kurtarmaya çalışıyorum. 100'den fazla mail gönderdim, ancak sadece 2 tanesine cevap aldım. Bu cevaplarda da banka harcama itirazını çekerse açarız diyorlar. Oysaki ne alışveriş yaptım ne de satış; hesabım birden kapandı. Banka ile görüştüm ve böyle bir...
  2. ardaakahs

Dolap hesabım kapatıldı ve geri açılmıyor

şikayet vara baktım benim gibi nedensizce hesabı kapatılan binlerce insan var ve hiçbirine dönüş gelmemiş destek ekibine bak :D
  3. ardaakahs

Dolap hesabım kapatıldı ve geri açılmıyor

Merhaba yaklaşık son 3 aydır dolap hesabıma giriş yapamıyorum giriş yaparken hesabım kapatıldı uyarısı alıyorum ve mail atmam isteniyor mail attım bundan 2 ay önce ve bana banka hesabınıza itiraz gelmiş dendi bankayı aradım böyle bir şey söz konusu değil diyor geri mail atıyorum dolaba 2 aydır...
  4. ardaakahs

Dolap poşeti terleme yaparmı?

İnşaatta çalıştığım için aşırı toz içerisindeyim ve telefonumu dolap poşetinin içerisine katıyorum bu bir sorun yaratırmı terleme vs?
  5. ardaakahs

Epic games rezaleti!

Oluşmuyor işte hesap girişi istiyor
  6. ardaakahs

Epic games rezaleti!

Az önce hesabım çalındı mail adresi ve şifresi değişti Hesabımı tekrar almak istiyorum fakat epic games destek sağolsun talep açma seçeneği bile koymamış hesabımı geri nasıl alacam?
  7. ardaakahs

Rgb tek renk yanar mı?

Kumandası varmı?
  8. ardaakahs

Rgb tek renk yanar mı?

Fanlar Rainbow, RGB değil yani. Dolayısıyla renkleri değişme şansınız yok.
  9. ardaakahs

Kız benimle dalgamı geçiyor ?

dostum üzgünüm ama ta**ak geçiyorlar ..
Top Bottom