Neler Yeni

Kız benimle dalgamı geçiyor ?

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar yeni bir kız ile tanıştım 3 gün oldu kızla sadece instagram dan yazışıyoruz ve bana ta**ak geçiyor gibime geliyor işte çok yakışıklısın,senin gibi birini arıyordum diye mesajlar atıyor ve bence dalga geçme amaçlı sesli mesaj attığında ise gülüyor, arkadan diğer arkadaşlarının sesi geliyor vr onlarda kızı kışkırtmaya,güldürmeye çalışıyor,kız ta**ak geçiyor bence engeli basimmi yoksa farklı bir sebebi varmı?

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Arkadaşlar yeni bir kız ile tanıştım 3 gün oldu kızla sadece instagram dan yazışıyoruz ve bana ta**ak geçiyor gibime geliyor işte çok yakışıklısın,senin gibi birini arıyordum diye mesajlar atıyor ve bence dalga geçme amaçlı sesli mesaj attığında ise gülüyor, arkadan diğer arkadaşlarının sesi geliyor vr onlarda kızı kışkırtmaya,güldürmeye çalışıyor,kız ta**ak geçiyor bence engeli basimmi yoksa farklı bir sebebi varmı?
Annen yakışıklısın diyorsa bir diğer karşı cinsin sana yakışıklı demesine izin verme derim.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
dostum üzgünüm ama ta**ak geçiyorlar ..

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bekle geçmeye devam etsin. Direkt engellersen amacına ulaşır. Hafif hafif sal, her attığına gül geç. Arada görüldü at, bazen tak bazen takma. Sen de dalga geç..

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
olum sen tipin var mı yok mu bilmiyor musun? adam seni her gün görüyo muşuz gibi sence ciddi mi yoksa şaka mı diye soruyor. Bu arada benim tahmin ettiğim eğer gerçekten yakışıklı olduğunu düşünse bu kadar açık sözlü olma ihtimali bayaa az. seni kullancak herhal bas engeli geç

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
helsinki
Arkadan arkadaşlarının sesi geliyorsa yüksek ihtimal senin mesajları birlikte okuyup kombo t..k geçiyorlar. Sana tavsiyem bunu engelleme. Sürekli yakışıklısın felan yazıyormuş, iltifatlarına yükselme yakışıklısın yazdığında teşekkür dahi etme. Baktın abartıyor t..k geçme olayını aşıyor görüldü at bir daha da yazma. hatta takipten de çıkarma, niye böyle yapıyorsun yazarsa soru işareti koy saf saf cevaplar ver.

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadan arkadaşlarının sesi geliyorsa yüksek ihtimal senin mesajları birlikte okuyup kombo t..k geçiyorlar. Sana tavsiyem bunu engelleme. Sürekli yakışıklısın felan yazıyormuş, iltifatlarına yükselme yakışıklısın yazdığında teşekkür dahi etme. Baktın abartıyor t..k geçme olayını aşıyor görüldü at bir daha da yazma. hatta takipten de çıkarma, niye böyle yapıyorsun yazarsa soru işareti koy saf saf cevaplar ver.
Eyw hocam yani benim öyle çok beklentim yoktu öylesine kıza yazmıştım yani s*k*mde değil ne yazdığı 3 gün olmuş tanışalı ama insanın yine kalbi kırılıyor

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
helsinki
Eyw hocam yani benim öyle çok beklentim yoktu öylesine kıza yazmıştım yani s*k*mde değil ne yazdığı 3 gün olmuş tanışalı ama insanın yine kalbi kırılıyor
Sırf bu yüzden kimseye mesaj atmıyorum. Aklınca ego tatmini yapıyor. Salla nextle başka kızlara yönel.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hocam o seni yakışıklı bulsa ne olur bulmasa ne olur ? 60(?) yıl sonra dünyadan çekip giden ve kimsenin hatırlamadığı biri olacsk.

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Hocam o seni yakışıklı bulsa ne olur bulmasa ne olur ? 60(?) yıl sonra dünyadan çekip giden ve kimsenin hatırlamadığı biri olacsk.
Ya hocam yakışıklı bulduğundan değil birileri çok incitmiş herhalde hırsını benden çıkarıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf bu yüzden kimseye mesaj atmıyorum. Aklınca ego tatmini yapıyor. Salla nextle başka kızlara yönel.
Hocam adam gibi birini bulursak iyi ama çok zor bulunuyor 18 yaşındayım sadece 2 tane flörtüm oldu neden bittiğinide bende anlamadım artık bu devirde zor,benim amacım iyi güzel birini bulup ömür boyu onla yaşamak (yani çirkin falanda değilim ortalama bir tipim var bana göre)

Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
Hocam sence efendi kız ta**ak geçer gibi bayıldım bittim sana yazarmı yemesin şimdi. Büyük ihtimal arkadaş ortamlarında senin hesabı buldular keklemeye çalışıyorlar, sen hiç bozma kendini kankam bu tip kızlar oyuncu. Bunlara kıracağın kalbe değmez sen de ne yap biliyormusun saf ayağına yat onun fotosu ıvırı zıvırını görene kadar devam et, sonra yeri geldiği an onun tipinden başla hayatına kadar göm. Küfür edip etmemen sana kalmış ama en fazla böyle intikamını alırsın, yüzünü bulursan hatta çirkin hayvanların yüzüne editle öyle göm sonra engelle umursama hiç.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Kirve kendini aşırı egolu biriymiş gibi konuş

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
helsinki
Ya hocam yakışıklı bulduğundan değil birileri çok incitmiş herhalde hırsını benden çıkarıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam adam gibi birini bulursak iyi ama çok zor bulunuyor 18 yaşındayım sadece 2 tane flörtüm oldu neden bittiğinide bende anlamadım artık bu devirde zor,benim amacım iyi güzel birini bulup ömür boyu onla yaşamak
Valla kardeşim inan kaç yaşına gelirsen gel bu tarz dengesiz hatunlar karşına çıkar. Daha yeni flörtümle konuşmayı kestim. Bana ölüp bittiğini söylüyordu bi günde her şey değişti. Tek mesajla konuşmayı kestik. Onun çaba göstermeyişi insanların sahte olduğunu tekrar gösterdi bana. Yaşlarımızda 25/29. Ben zamanında böyle ömrümü adayacağım bir kız tipi arayışına girmiştim. Her ilişkiye gereksiz anlamlar yüklüyordum. Böyle biri karşımıza çıkarsa zaten ayrılmamız zor olur ekstra çaba sarfetmemize gerek yok. Yani baştan kendini bunlara şartlama. Daha erken üniversiteye gidersen orda da tonla kız çıkar karşına, deneyim edersin insan ilişkilerin bu şekilde gelişir. Şimdilik keyfine bak takıl. Bu tarz s.alak kızlar için canını sıkma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,080
Üyeler
163,939
Son üye
NopiLatePL
Top Bottom