Arama sonuçları: *

1. atachu

Hangi Ayakkabıyı Seçmeliyim ?

bence blazer jumbo al blazer alacaksan
  2. atachu

Saç stilim ne olabilir

kafanın arkasının yapısı nasıl kilolu musun zayıf mısın ona göre değişir. eğer kafanın arkası yuvarlaksa düz inmiyosa modern mullet tarzı bi şey deneyebilirsin ama ilk olarak mutlaka uzat
  3. atachu

Elektro gitar hakkında bilgi lütfen

böyle markaları önermiyorum çok zor ama mümkünse ephphone gibi markalara yönelin veya cort olabilir. piyasayı takip etmiyorum bayadır ama ephiphone cort squier gibi markalar ismi olduğundan kolay satarsınız yükseltmek veya bırakmak istediğinizde
  4. atachu

AŞK VE SEVGİ ARASINDAKİ FARK

sevgi herkese hissedilir ama aşk tutkudur sadece özel hissetirene karşı hissedilir. bazen dersin yok asla olmaz ama öyle biri çıkarki tüm kriterlerini yargılarını kırar köpeği olursun. aşk tamamen elinde olmayan bi şey
  5. atachu

Vxlşffsdşfdsfdçfdsç

jilete vurmanın herhangi bi faydası yok bekle zamanla çıkcak sakal daha yaşın kaç
  6. atachu

Öpüşen sarılan insanları görünce çok fazla sinirleniyorum?

mavi göz kumral saç 186 boy asosyal olup cahilce kudurmana engel olacak kadar bile sosyalleştirememiş seni yazık
  7. atachu

Öpüşen sarılan insanları görünce çok fazla sinirleniyorum?

sen asosyallikten yalnızlıktan ve diğer insanları kıskanmaktan cayır cayır yanıyosun ondan sinirleniyorsun
  8. atachu

Udemy hakkında bilgisi olanlar

satın alınca sende kalıyor. zamanında gitar kursu satın almıştım seviyesi benim çok altımda olduğu için baya bir videosunu izlememe rağmen koşulsuz iade aldılar. faydalı bir uygulama
  9. atachu

Okumak istemiyorum Bu durumdan bıktım

7 24 pc başında oturmanın berbat bir şey oldfuğunu üniversitede anlayacaksın. ne iş deneyimin olacak ne sosyal bir yaşantın olacak sadece anlık zevkler için hayatını mahvetmiş olacaksın
  10. atachu

Her din yanlış bizimki mi doğru?

ülkenin %90 a yakın bir kısmı müslüman olduğu ve tr nin ana dini islam olarak görüldüğü için konuyu islam üzerinden anlatması normal değilmi
  11. atachu

GİTAR HAKKINDA SORU !

kap bi tane elektro geç
  12. atachu

İdolleriniz kim? İdol olarak gördüğünüz bireyler...

karşı cinsle konuşurken sesinin titrediğine kalıbımı basarım ama kanıtlayamam
  13. atachu

Spotity 2022 Özeti Çıktı!!

105k dakika dinlemişim geçen senede bu civarlardaydı bizim hayatımız müzik
  14. atachu

Olur bakarız ne demek

yazma bu kıza tüm ilgiyi kes o sana yazarsa devam et yazmazsa bırak bundan olmaz
  15. atachu

Kulağımı deldiricem yardım

3 kere deldirdim defalarca kez arkadaşlarıma eşlik ettim. hepsinde döndürmemi önerdiler. sonuçta iyileşme aşamasında olan bir şey benec mantıklı döndürmek. en azından küpede.
  16. atachu

Kulağımı deldiricem yardım

deldirdiğin zaman kulağında 2 hafta kadar kalcak bi delim küpesi oluyor bu küpe normal küpelerden daha kalın bi küpe deliği genişletmesi için. 2 hafta boyunca duştan sonra iyice kuruluyorsun kremini sürüyorsun ve sürekli çeviriyorsun aklına geldikçe. ondan sonra istediğin bi küpeyi alıyorsun...
  17. atachu

rubik küp aliexpress sorunları

gan marka küp alınır moyu classroom serisi gibi bi küp sanırım. gan olduğu sürece her türlü alınır hayırlı olsun şimdiden
  18. atachu

Sizce saçma durur mu?

sakın sokakta falan dolanma öyle geçen bi çocuk corsair gaming kulaklıkla mirofon aşağıda geçti yanımdan yok abi sakın cinsel korunma yöntemi gibi eylem
  19. atachu

Üniversite sınavına çalışmalı mıyım? Yoksa işe girip para mı kazanayım?

üniversiteyi sırf ortam için bile oku diyrum ben sana. üniversite okumak insana çok şey katar mükemmel bir yerdir üniversite
  20. atachu

İos 16 da canlı duvar kağıdı olmuyor

canlı resim yokki zaten derinlik efekti ekleyebiliyosun
Top Bottom