Arama sonuçları: *

1. B

Mavi anket benden habersiz adıma üyelik açmış

Merhaba, 1 hafta önceden beri sürekli mavi anket tarafından ... anketiniz yayınlanmıştır diye bildirim geliyordu, en son instagram sayfalarına yazdım epostamda üyelik varmış ancak ben bu siteyi ilk defa duydum ve böyle bir şeye başvurmadım ne yapmalıyım hesabımın ve bilgilerimin silinmesini...
  2. B

Vergi iadem yatar mı?

Merhaba, 27 aralık tarihinde vergisiz telefon aldım ve aynı gün başvurdum. Bugün durumunu kontrol etmek için sisteme girdiğimde yanlışlıkla başvuruyu iptal ettim. Anında tekrar bilgileri doldurarak yeni başvuru oluşturdum. Sizce vergi iadesi yatar mı, tüm koşullar sağlanıyor.
  3. B

Teknolojik destek başvuruları henüz başlamamıştır hatası

Merhaba, ablam vergi indirimiyle telefon aldı ve bugün durumunu kontrol ederken aşağıdaki hatayı aldık.
  4. B

Siyasi parti üyeliği

ben bu üyelik işini imza kampanyası falan sanmıştım bambaşka birşeymiş
  5. B

Siyasi parti üyeliği

Zaten bugün de SMS geldi ondan sıkıntı ettim
  6. B

Siyasi parti üyeliği

Kimlik vs yazdım çünkü 1698252531 Sonuçta kimlik vs yazdım nasıl emin olabilirim
  7. B

Siyasi parti üyeliği

Merhaba, 14 yaşındayım. Öylesine zafer partisinin sitesinden üye ol kısmına bilgilerimi girdim ancak bunun tam anlamıyla üyelik olduğunu bilmiyordum, öylesine bir şey sanmıştım. 18 yaş altı olduğum için üyeliğin olmayacağını düşünüyorum. Sizce bir şey olur mu?
  8. B

Bilgim dışında oluşturulan Busuu aboneliği

Merhaba, 12 Temmuz'da bana böyle bir SMS gelmiş ama fark etmemişim ve bugün tekrar gelen bir bildirimle fark ettim. Busuu aboneliği bilgim dışında başlatılmış ve benden 2 ay boyunca 70TL faturama kesilmiş, ben bunun bir zam olduğunu düşündüm ancak bilgim dışında abonelik başlatılmış...
Top Bottom