Kardeşim büyü artık ya...
Bak araplık var diyorsun ismin Rıdvan.
Ben öz ve öz Türk'üm atalarım Kuvay-ı Milliye için kurşun atmış adamlar.
Öz Türk, Laz, Kürt, Çerkes, Arap, Suni, Alevi bunlar boş şeyler.
Önce insan, hiç bir insanın bir insana üstünlüğü yoktur. Yaradılanı, Yaradan'dan ötürü sev...
Ek olarak üye olma gibi bir durum söz konusu değil sadece bilgilerini böyle menfaatçi oluşumlara vermesi sorun.
Bak Ümit Özdağ, "Ne Kandil Dağı, Ne Domuz Bağı" dedi, cumhurbaşkanı adayını Domuz Bağı'na kendini Kandil Dağı'na kaptırdı.
Yani bu adamlar menfaat adamı, bu oluşumlara kişisel bilgilerinizi vermeyin.
Bunu 2 ayda 120 bin başvuru alan bir partinin üyelik sistemiyle ilgilenmiş birisi olarak söylüyorum.
Daha kocaman 5 yıl var. O zamana kadar ideolojin değişir, inanışın değişir. Daha 14 yaşındasın, okumuşluğun yok entelektüelliğin yok, TikTok'ta hangi editi görürsen oncu oluyorsun. Büyü biraz.
hahaha mete büyük oyunu çözmüş
''daha 14 yaşındasın'' şu cahilliğinizi insanların yaşları ile örtmeyi ne zaman bırakacaksınız bir insanın yaşı küçük olabilir bu olayları kavrayamayacağı anlamına gelmez tam tersi insanların yaşları ile bunu bağdaştıran kişilerin düşük zekaları ile kavrama yeteneğinin olmadığının bariz göstergesi. İsim konusunda ismimin kökeni dolayısı ile kökenlerim değişmez buradaki arap kültürü ile değil din kültürü ile gelişen bir faktör ancak senin gibi birisinin bunu anlayabileceğinden elbette ki şüpheliyim .
''Ben öz ve öz Türk'üm atalarım Kuvay-ı Milliye için kurşun atmış adamlar.
Öz Türk, Laz, Kürt, Çerkes, Arap, Suni, Alevi bunlar boş şeyler.
Önce insan, hiç bir insanın bir insana üstünlüğü yoktur. Yaradılanı, Yaradan'dan ötürü sev...''
Keşke atalarının savunduğu değerleri birazcık anlayabilseymişsin. Ben şu şundan üstündür gibi bir iddia da bulunmadım ancak Türk lük
gibi bir kavramın boş olduğunu söylemen
aşırı saçma ama bundan daha saçması ''Yaradılanı, Yaradan'dan ötürü sev'' dostum sevgi pıtırcıklığı ile realist bir dünya mümkün değil.
''menfaatçi, menfaat adamı '' Ya şu ben büyük oyunu gördüm cahilliğine kapılmayın ya bir halt bilmiyorsun bir halt anladığın yok vatan uğruna varını yoğunu veren insanlara çıkarcı menfaatçi gibi çirkin ifadeler takılan cahil bir insansın sen bu adamı tanımıyorsun sanırım bu adamı görmedin bile neyin yargısı çirkef ve çirkinlikten başka hiçbir şey değil
''bu oluşumlara kişisel bilgilerinizi vermeyin'' evet hiç bir yere kişisel bilgilerinizi vermeyin
malum kişiler zaten sizin yerinize tüm internete düzenli olarak veriyor ekstradan vermenin hiç bir mantığı yok
''Daha kocaman 5 yıl var. O zamana kadar ideolojin değişir, inanışın değişir. Daha 14 yaşındasın, okumuşluğun yok entelektüelliğin yok, TikTok'ta hangi editi görürsen oncu oluyorsun. Büyü biraz.''
Devamı da öncesi gibi cahilce düşük zeka belirtisi gösteren saçmalıklar . Tavsiyem tanımadığın insanlar hakkında kaynağı toton olan yargılamaları yapma tek cümlesinden bir insanın yaşını tahmin edebiliyorsan doğru ise müneccim değilse şuan olduğu gibi (ceza yemek istemiyorum ama sen anladın ) oluyorsun , bahsettiğin tiktok uygulamasını azaltmanı tavsiye ederim senin gibi insanların bolca kullandığı mecra olabilir ancak
bu sayede gerçek hayattaki bilgi kaynağının senin toton olmadığını anlarsın, anlamını bile bilmediğin (biliyorsan ki daha kötü) entelektüelliğin
ne anlama geldiği ve kaynak seçiminin ne kadar önemli olduğunu anlarsın diye umuyorum .
Yaşa çok önem verdiğini cümlelerinden kanaat getirdiğime göre de bu yaşa bu zeka seviyesi ile geldiğinden dolayı da ayrıca tebrik ediyorum hayatında başarılar diliyorum.