Neler Yeni

Siyasi parti üyeliği

Hanaz

80+ Gold
Merhaba, 14 yaşındayım. Öylesine zafer partisinin sitesinden üye ol kısmına bilgilerimi girdim ancak bunun tam anlamıyla üyelik olduğunu bilmiyordum, öylesine bir şey sanmıştım. 18 yaş altı olduğum için üyeliğin olmayacağını düşünüyorum. Sizce bir şey olur mu?
yani (?)

Techno08

80+ Gold
1 senedir memleket partisi üyesiyim korkma matah bir durum yok etkinliklere falan çağırıyorlar bayrak ya da afiş falan asıyorsun o da sen istersen bana sürekli mesaj geliyor wp grubunda falan paylaşıyorlar afiş asmak isteyen gelsin falan filan diye zorla bir şey yaptırmıyorlar ha yaparsan gözlerine girersen yükselirsin ki senin bunu endişe etmene gerek yok yaşın 14 olduğu için seni kabul etmezler zaten

JSezar

80+ Silver
tebrikler kardeşim,seni aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay Aktaş
1 senedir memleket partisi üyesiyim korkma matah bir durum yok etkinliklere falan çağırıyorlar bayrak ya da afiş falan asıyorsun o da sen istersen bana sürekli mesaj geliyor wp grubunda falan paylaşıyorlar afiş asmak isteyen gelsin falan filan diye zorla bir şey yaptırmıyorlar ha yaparsan gözlerine girersen yükselirsin ki senin bunu endişe etmene gerek yok yaşın 14 olduğu için seni kabul etmezler zaten
ben bu üyelik işini imza kampanyası falan sanmıştım bambaşka birşeymiş

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,071
İsim
Hakan
Demokrat Parti üyeliğimi iptal ettim bundan sonra Adalet Partisine üyeyim.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Ortalama Zafer Partisi kitlesi, yaşları 10-15 arasıdır, iki TikTok editine tav olmuşlardır ve hiç bir şeyden habersiz parti üyeliğine başvururlar.

Şimdi kardeşim, senin verilerin onların veritabanına işlendi bile.
18 yaşının altında zaten resmi olarak siyasi parti üyeliği olmayacağını biliyorken niye böyle bir şey yaparsın ki?
Ek olarak 2028'de bile oy kullanacağın meçhul senin, bu nesilin her aklına geleni yapma huyu çok kötü yerlere gider.
araplık var sanırım zoruna gitmiş üye olması :D

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
araplık var sanırım zoruna gitmiş üye olması :D
Kardeşim büyü artık ya...
Bak araplık var diyorsun ismin Rıdvan.

Ben öz ve öz Türk'üm atalarım Kuvay-ı Milliye için kurşun atmış adamlar.

Öz Türk, Laz, Kürt, Çerkes, Arap, Suni, Alevi bunlar boş şeyler.
Önce insan, hiç bir insanın bir insana üstünlüğü yoktur. Yaradılanı, Yaradan'dan ötürü sev...

Ek olarak üye olma gibi bir durum söz konusu değil sadece bilgilerini böyle menfaatçi oluşumlara vermesi sorun.
Bak Ümit Özdağ, "Ne Kandil Dağı, Ne Domuz Bağı" dedi, cumhurbaşkanı adayını Domuz Bağı'na kendini Kandil Dağı'na kaptırdı.
Yani bu adamlar menfaat adamı, bu oluşumlara kişisel bilgilerinizi vermeyin.
Bunu 2 ayda 120 bin başvuru alan bir partinin üyelik sistemiyle ilgilenmiş birisi olarak söylüyorum.
Daha kocaman 5 yıl var. O zamana kadar ideolojin değişir, inanışın değişir. Daha 14 yaşındasın, okumuşluğun yok entelektüelliğin yok, TikTok'ta hangi editi görürsen oncu oluyorsun. Büyü biraz.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Kardeşim büyü artık ya...
Bak araplık var diyorsun ismin Rıdvan.

Ben öz ve öz Türk'üm atalarım Kuvay-ı Milliye için kurşun atmış adamlar.

Önce insan, hiç bir insanın bir insana üstünlüğü yoktur. Yaradılanı, Yaradan'dan ötürü sev...

Ek olarak üye olma gibi bir durum söz konusu değil sadece bilgilerini böyle menfaatçi oluşumlara vermesi sorun.
Bak Ümit Özdağ, "Ne Kandil Dağı, Ne Domuz Bağı" dedi, cumhurbaşkanı adayını Domuz Bağı'na kendini Kandil Dağı'na kaptırdı.
Yani bu adamlar menfaat adamı, bu oluşumlara kişisel bilgilerinizi vermeyin.
Bunu 2 ayda 120 bin başvuru alan bir partinin üyelik sistemiyle ilgilenmiş birisi olarak söylüyorum.
Daha kocaman 5 yıl var. O zamana kadar ideolojin değişir, inanışın değişir. Daha 14 yaşındasın, okumuşluğun yok entelektüelliğin yok, TikTok'ta hangi editi görürsen oncu oluyorsun. Büyü biraz.
hahaha mete büyük oyunu çözmüş :D ''daha 14 yaşındasın'' şu cahilliğinizi insanların yaşları ile örtmeyi ne zaman bırakacaksınız bir insanın yaşı küçük olabilir bu olayları kavrayamayacağı anlamına gelmez tam tersi insanların yaşları ile bunu bağdaştıran kişilerin düşük zekaları ile kavrama yeteneğinin olmadığının bariz göstergesi. İsim konusunda ismimin kökeni dolayısı ile kökenlerim değişmez buradaki arap kültürü ile değil din kültürü ile gelişen bir faktör ancak senin gibi birisinin bunu anlayabileceğinden elbette ki şüpheliyim .

''Ben öz ve öz Türk'üm atalarım Kuvay-ı Milliye için kurşun atmış adamlar.

Önce insan, hiç bir insanın bir insana üstünlüğü yoktur. Yaradılanı, Yaradan'dan ötürü sev...''

Keşke atalarının savunduğu değerleri birazcık anlayabilseymişsin. Ben şu şundan üstündür gibi bir iddia da bulunmadım ancak Türk lük
gibi bir kavramın boş olduğunu söylemen :) aşırı saçma ama bundan daha saçması ''Yaradılanı, Yaradan'dan ötürü sev'' dostum sevgi pıtırcıklığı ile realist bir dünya mümkün değil.
''menfaatçi, menfaat adamı '' Ya şu ben büyük oyunu gördüm cahilliğine kapılmayın ya bir halt bilmiyorsun bir halt anladığın yok vatan uğruna varını yoğunu veren insanlara çıkarcı menfaatçi gibi çirkin ifadeler takılan cahil bir insansın sen bu adamı tanımıyorsun sanırım bu adamı görmedin bile neyin yargısı çirkef ve çirkinlikten başka hiçbir şey değil

''bu oluşumlara kişisel bilgilerinizi vermeyin'' evet hiç bir yere kişisel bilgilerinizi vermeyin :) malum kişiler zaten sizin yerinize tüm internete düzenli olarak veriyor ekstradan vermenin hiç bir mantığı yok :D

''Daha kocaman 5 yıl var. O zamana kadar ideolojin değişir, inanışın değişir. Daha 14 yaşındasın, okumuşluğun yok entelektüelliğin yok, TikTok'ta hangi editi görürsen oncu oluyorsun. Büyü biraz.''

Devamı da öncesi gibi cahilce düşük zeka belirtisi gösteren saçmalıklar . Tavsiyem tanımadığın insanlar hakkında kaynağı toton olan yargılamaları yapma tek cümlesinden bir insanın yaşını tahmin edebiliyorsan doğru ise müneccim değilse şuan olduğu gibi (ceza yemek istemiyorum ama sen anladın ) oluyorsun , bahsettiğin tiktok uygulamasını azaltmanı tavsiye ederim senin gibi insanların bolca kullandığı mecra olabilir ancak
bu sayede gerçek hayattaki bilgi kaynağının senin toton olmadığını anlarsın, anlamını bile bilmediğin (biliyorsan ki daha kötü) entelektüelliğin
ne anlama geldiği ve kaynak seçiminin ne kadar önemli olduğunu anlarsın diye umuyorum .

Yaşa çok önem verdiğini cümlelerinden kanaat getirdiğime göre de bu yaşa bu zeka seviyesi ile geldiğinden dolayı da ayrıca tebrik ediyorum hayatında başarılar diliyorum.

Top Bottom