Arama sonuçları: *

1. berke.

Kaygılarım var. Yardım eder misiniz ?

Sana kendi hayatımdan biraz örnek vereyim şu an 19 yaşındayım ve Mart'ta 20 yaşıma gireceğim. Depresif problemlerim dolayısıyla meslek lisesi tercih etmek zorunda kaldım ve benimde senin gibi gelecek kaygılardım vardı hala da var çünkü geçen sene yine depresif sorunlarımdan dolayı istediğim gibi...
  2. berke.

Recep Baltaş'ın yeni forumu

Technopat forumunu'da o kurduğu için temayı direkt almış olabilir bence gayet hoş değişmesine gerek yok.
  3. berke.

BAŞARDIM 🎉🎉🎉 DA, THH, Teknofest / Asus servisi / Teknorya

İade ürünü hakkında bir şey diyemem fakat bence belli olur geldiğinde
  4. berke.

BAŞARDIM 🎉🎉🎉 DA, THH, Teknofest / Asus servisi / Teknorya

Hayırlı olsun ben daha laptop alamadım muhtemelen 4000 serisi veya 3060 üstü bir ürün verirler eğer ki Zephyrus ellerinde yoksa :D
  5. berke.

Google maps iș teklifi

Sahte
  6. berke.

Dua eder misiniz? Babam yoğun bakımda

Umarım en yakında sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun.
  7. berke.

N11'DE Kİ UYGUNSUZ SATICI TAVRI VE AHLAKSIZLIĞI - (BU GİBİ DURUMLARA DİKKAT)

Müşteri hizmetlerine iletin gereğini yapsınlar en son Getir satın almıştı platformun çok daha üzerine düştüklerini düşünüyorum.
  8. berke.

mahallemdeki dürüst bilgisayarcı

Gerçekten çok dürüst bir satıcıymış :)
  9. berke.

Stajyer maaşları hakkında değişiklik

Seni kapsar ek olarak bu iş biraz staj yeri bulma açısından sıkıntı yaratacak. Zaten zar zor yer bulunuyor şimdi hepten bulunamayacak.
  10. berke.

technopat sosyalde uyarı aldım?

@OUHasan Komik olan ne dostum? Kurallar çiğnenemez, anlıyor musun?
  11. berke.

Oradan geldim zaten. Falan yazacaktım felan değil pardon. :D
  12. berke.

Kurallar öyle söylüyor noktalama işaretleri, yazılış şekilleri felan hepten önemli orada.
  13. berke.

Kurallar öyle söylüyor, ben doğru buldum kısıtlamayı çünkü RTX'in yazılışını nerede rtx olarak gördün?
  14. berke.

Yazım kuralları önemli diye yorumladım.
  15. berke.

Sattığım Steam hesabından dolayı davalık olur muyum?

Burada bir haksız bir şekilde alınması veya alıcının zarara uğratılması gibi bir şey yok. Hesap teslim edilmiş ve üzerinden 2 ay geçmiş ve ban yemiş. Alıcı'nın hatasına girer bu durum. Siz gamesatış ile konuşun zaten size hak vereceklerdir.
  16. berke.

Gamesatış'ta sözleşmede yazması lazım bir sorun desteğe.
  17. berke.

Hangi site üzerinden sattınız?
  18. berke.

Kazanırsın tabikide hesap satın alırken sözleşme felan varsa onun üzerinde yazması gerek bir kontrol edin. 1663689480 Ek olarak Hangi platform üzerinden satıldı?
  19. berke.

Üzerinden 2 ay geçmiş ve hesap teslim edilmiş. Ondan sonra ki sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir ek olarak Steam'de hesap satışı yasak. Steam kabul etmediği halde sizden nasıl tazminat alacakmış?
  20. berke.

Keşke hesabı kapansa dediğiniz YouTuberlar,ünlüler,Tiktokerlar.

Biraz garip olabilir fakat Türkiye CS:GO hile içeriği çeken Youtuber'ların tamamen piyasadan silinmesini ve sahte telif atan insanların silinmesini istiyorum.
Top Bottom