Arama sonuçları: *

1. berkec34

Askerlik tecil hakkında bilgisi olan?

aynen mesaj attım sana ozelden
  2. berkec34

Ben askerliğide yaptım geldim :D eğer 2 yıllık üni okuduysan açıktan 4 yıllık kaydol 30 a kadar ertelersin. 2yıl mezunlar sonradan açıköğretımde olsa 4 yıl olunca erteleyebiliyorlar Ama 4 yıl okuyup sonrasında 2 yıl açıköğretim veya 4 yıl açıköğretim okuyarak erteleyemiyorsun ya yüksek yapman...
  3. berkec34

Muhabbet Kuşunda bu tüy dökülmesi normal mi?

Kendisini sürekli kaşıyor bir yerlere sürtüyor. Bu tüy dökülmesi normal midir? Dipnot: Ayağı için veterinere götürdük normal olduğunu bu türlerde genelde nörolojik oluyor dedi vitamin ve ilaç verdi. Eğer uyutursak uyanma ufak hayvan olduğu için dedi. Bu şekilde yaşadığı kadar yaşar dedi.
  4. berkec34

Bedelli Askerlik İçin Öneri

Zaten insan gibi davransınlar eğitim sıkıntı değil. Bir arkadaş başka yerde yaptı sıf pislik olsun diye çocuğa tuvaleti çıplak elle çiteletmeye çalıştılar. Tabi yapmadı sonra olay patladı orada biraz itiş kakış diyelim :D 1694372690 Bakalım hayırlısı teşekkürler
  5. berkec34

Isparta terörle mücadele komutanlığı işte :D Arkadaşta orda yaptı baya yoğun ve ağır dedi. Zaten bedellive normalleri çok denk getirmemeye çalışıyorlarmış. Çamaşır oalrak kullan at yapacağım. Onun dediğine göre tabanlık ve vatka kesin al dedi eğitim sürekli var dedi. Boyuna yürütüyorlarmış. 1...
  6. berkec34

Ispartaya gideceğim önümüzdeki ay, çantanda bu olsun lazım olur dediğiniz tecrübeli arkadaşlar var mı? Ispartada yapan varsa beni neler bekliyor xD
  7. berkec34

ŞAMPİYON GALATASARAY!!!

Başta Ali Koç olmak üzere tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun. 100. Yılda Şampiyon olmak ayrı bir keyifli ayrı bir güzel.
  8. berkec34

Babama işlemci yanmış numarası yapcam ama nasıl

Nasıl bir kafa yapısıdır bu yazık valla.
  9. berkec34

HDP`li milletvekili terörist semra güzeli vekilliği düştü

Zaten chp'nin yapacaklarını akp yapsa enflasyon düşer ülkeye para akışı sağlarlar. Bugun askeri alandaki tüm faaliyetlerini durdur. Selcuk bayraktarı al içeri suriyede kürdistan kurulmasına izin ver vs vs sayarım onlarca şey de neyse. Önemli olan ne istendiği. Ekonomi iyi değil ama ölüyoruz...
  10. berkec34

eOfis vb. Yerler hakkında bilgisi olan var mı?

Sorum başlıktaki gibi. Merak ettiğim konu tek kişilik ofis fiyatları ortalama ne kadar deneyimleyen var mı gerçekten söylenilen uygulanıyor mu?
  11. berkec34

Merhaba, 4 yıllık üniversitesi mezunuyum yaşım 24. benımle mezun olan sınıf arkadaşlarım yaşıtlarım 2025 12. aya kadar tecilli. benim tecilim 2022 7. ay :D. Aynı zamanda Açıköğretimden anadolu üniversitesi işletme okuyorum bu yıl girdim. Bugun askerlik şubeye gittiğimde tecil uzatamazsınız gibi...
  12. berkec34

Dolar anlık 8.39 !!! Malesef...

garantide 9.8/9.2 gözüküyor alım satım borsa açılmadıgından bir şey demek güç. ama asya pazarına bakınca şuan minimum değerler böyle. yarın gün içindede %10 artış yapma ihtimali olabilir. ytd...
  13. berkec34

Birçok ekonomici 11 e kadar yolu var ordan geri çekilme yapıp 9 a döner diyor. YTD...
  14. berkec34

piyasa açılmadı ama birçok bankada şuan kur bu şekilde. dolarda olan param tl baz değerde şuan artmış sabaha göre %14 küsür
  15. berkec34

Bana niye kızgın atıyorsunuz ben mi yükselttim doları. ALLAH ALLAHH
  16. berkec34

banka uygulamalarıda şuan böyle. link attım bloombergten bakabilirsiniz. diğer kanallar borsa açılmadığı için şuan gözükmüyor
  17. berkec34

https://www.bloomberght.com/doviz/dolar Anlık olarak 8.39. Daha önce dediğim gibi ekonomi patlamaya başlıyor malesef:(
  18. berkec34

Ryzen 5000 Gaming Processor ZEN 3 Duyuru yayını

oyunda oynayacağım tabii ki lakin iş yönüde önemli benim için. Yazılım render vs.
  19. berkec34

Ryzen 5000 Gaming Processor ZEN 3 Duyuru yayını

10900k ondan daha ucuz ve oc ile daha performanslı olmuyor mu. şuan amd hüsran yarattı bende :D
Top Bottom