Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Yenilerde balkanlar turu yapan var mı?

Hocam aynen öyle de o yüzden gidip canlı yaşayan olduysa daha iyi 1738451903 https://gazeteoksijen.com/dunya/kosova-ile-kuzey-makedonya-ortak-sinir-kapisi-uygulamasina-basliyor-228380 böyle bi haber de gördüm
  2. bosbelesbiri

Tabii https://www.mfa.gov.tr/makedonya-uzerinden-kosova_ya-seyahat-edecek-vatandaslarimizin-dikkatine_.tr.mfa
  3. bosbelesbiri

Dostlar 1 martta 1 haftalığına makedonyaya gideceğiz 2 kuzen. Ancak araştırma yaptığımda kosova'nın priştine ve prizren şehri trenle,otobüsle 3 saat kadar sürüyomuş.Oraya da geçebiliriz diye düşündük.Ama dışişleri bakanlığı bi yazı yayınlamış makedonyadan kosovaya veya tam tersi istikamette...
  4. bosbelesbiri

Hepsiburada Premium coffy kodu olan var mı?

Sağolun hocam teşekkür ederim
  5. bosbelesbiri

Teşekkür ederim
  6. bosbelesbiri

Kampanya yenilenmedi galiba kendiminkinde en son kasım ayında aldığım kod gözüküyor
  7. bosbelesbiri

Hb premiumu olan coffy kodunu kullanmıyorsa eğer paylaşabilir mi?
  8. bosbelesbiri

Dostlar çok karışık duygular içerisindeyim lütfen yardım edin

Teşekkürler,konuşmaya çalışcağım öncekinde konuşmuştum ama bunda garipsedim duygusuzlaştım yani
  9. bosbelesbiri

Valla açıkcası ne konyuşasım var ne başka bişey yapasım normal gündelik konuşuyoruz eyvallah da bu yaşta benim açımdan bu konuyu açmak b*k gibi hissettiriyor be
  10. bosbelesbiri

Az sonra telefonu alıp heryerden engellemeyi düşündüm numarasını falan silmeyi bakalım tekrar bulur mu
  11. bosbelesbiri

Tek başıma oturup düşününce de aklımı yitiricek gibi oluyorum hocam teşekkür ederim.Bilmiyorum fotoğraflar vs vardı bizim ailece bekar tanıtıcağını sanmıyorum.
  12. bosbelesbiri

Karısı var mı emin değilim görmedim hiç belki boşanmış falan olabilir ama bakıcam akşam
  13. bosbelesbiri

Bakıcam bi çaresine bi şekilde böyle devam etmez zaten yani
  14. bosbelesbiri

Adamla konuşma mevzusu şöyle ne kadar takar beni bilmiyorum ama arayıp işte bidaha yazdığını görürsen şöyle şöyle olur vs ki arakdaş çevrem geniş ve birkaç kişiye söylesem bile direkt adamın evini bulup kapısında biterler ama bu yöntem de çok doğru değil diyebilirim açıkcası her zaman kavgadan...
  15. bosbelesbiri

Donanım Arşivi Forum Öneri❗

Mesaj veya konu silmeyi bugüne kadar bende göremedim böyle bişey olursa çok iyi olur bence.
  16. bosbelesbiri

Nerden başlayacağım bilmiyorum ama öncelikle çocuk değilim yaşım 19 olucak 3 ay sonra.Normalde insanlara bişey anlatmayı sevmem eğlenceli bir kişiliğe sahibim sürekli heryerde çoğu şeye gülüp geçebilirim ancak geceleri evde tek kalınca insan ister istemez modu düşüyor çok düşünüyor şimdiki...
  17. bosbelesbiri

Motor önerisi arıyorum

Dominar 250 al mis https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-indrimli-fiyati-ile-sonnnn-2-gunnn-1172201869/detay yeşil rengi çok güzel duruyor canlı olarak tavsiye ederim
  18. bosbelesbiri

Anadolu Jet (AJET) Uçak Altı Bagajında Parfüm, Deodorant Taşınır mı?

Ölçüler kabin bagajı için uygun.Kabin boy bagaj zaten sadece uçak altına koyabilir miyiz bunu diye merak etmiştim.
  19. bosbelesbiri

Anadolu Jet (AJET) Uçak Altı Bagajında Parfüm, Deodorant Taşınır mı?

Teşekkürler birde bişey soracağım rahatsız ediyorum kusura bakmayın ilk defa uçağa bineceğiz yarın. 8 kg kabin bagaj hakkı 15 kg de uçak altı hakkımız var 2 kişiyiz ve tek valiz alacağız çok bişey götürmeyeceğiz çünkü. Kabin boy valizimiz var bunu uçak altına koyabiliyor muyuz? 8 kg'yi falan...
Top Bottom