Neler Yeni

Anadolu Jet (AJET) Uçak Altı Bagajında Parfüm, Deodorant Taşınır mı?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ahmet
Arkadaşlar 3 gün sonra uçuşum var iç hatlarda, uçak altı bagajımda 3 adet deodorant 1 adet parfüm taşıyabilir miyim?

Starlex

80+ Silver

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
El bagajında taşınmaz uçak altına alabilirsiniz

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İki gün önce erbilden Ankara'ya uçtum 5 kilo tahin getirdim sorun olmadı jilette getirdim 6 bıçaklı 5 tane jilet 25 lira 😳😳😳😳😳😳😳

Neyse bagaj hakkın kadar uçak altında sıvı taşıyabilirsin sorun olmaz

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
5 litre hocam uçak altı
Teşekkürler birde bişey soracağım rahatsız ediyorum kusura bakmayın ilk defa uçağa bineceğiz yarın. 8 kg kabin bagaj hakkı 15 kg de uçak altı hakkımız var 2 kişiyiz ve tek valiz alacağız çok bişey götürmeyeceğiz çünkü. Kabin boy valizimiz var bunu uçak altına koyabiliyor muyuz? 8 kg'yi falan aşarsa yani uçak altına koyabiliriz değil mi?Birde 1 adet deodarant ve saç spreyi alabilir miyiz uçak altına patlayıcı vs yasak deniyor ama saç spreyi üstünde yanıcı işareti olduğu için yanlış hatırlamıyorsam.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ahmet
Teşekkürler birde bişey soracağım rahatsız ediyorum kusura bakmayın ilk defa uçağa bineceğiz yarın. 8 kg kabin bagaj hakkı 15 kg de uçak altı hakkımız var 2 kişiyiz ve tek valiz alacağız çok bişey götürmeyeceğiz çünkü. Kabin boy valizimiz var bunu uçak altına koyabiliyor muyuz? 8 kg'yi falan aşarsa yani uçak altına koyabiliriz değil mi?Birde 1 adet deodarant ve saç spreyi alabilir miyiz uçak altına patlayıcı vs yasak deniyor ama saç spreyi üstünde yanıcı işareti olduğu için yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam eğer kabine koymayacaksanız 15 kg hakkınız var kabinde de 8 kg ama belli ölçüleri var o ölçüleri geçmemeniz lazım saç spreyi konusunda da uçak altı bagajında hiçbir sorun olmaz ben de deodorant götürmüştüm 5 kutu.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Hocam eğer kabine koymayacaksanız 15 kg hakkınız var kabinde de 8 kg ama belli ölçüleri var o ölçüleri geçmemeniz lazım saç spreyi konusunda da uçak altı bagajında hiçbir sorun olmaz ben de deodorant götürmüştüm 5 kutu.
Ölçüler kabin bagajı için uygun.Kabin boy bagaj zaten sadece uçak altına koyabilir miyiz bunu diye merak etmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,614
Üyeler
166,788
Son üye
Las_vegas
Top Bottom