Arama sonuçları: *

1. commander

Bekar evinde çalışmak hakkında

Kalamazsın. Ne geçimini sağlayabilirsin ne kalacak bir yer bulabilirsin ne de iş bulabilirsin kardeşim. Öyle saçma sapan fikirleri de aklından çıkart. her ailede kavga gürültü eksik olmuyor maalesef.
  2. commander

Mng kargodan kargo hakkında mesaj gelmedi normal mi ?

böyle söyledi hocam. anlaşmalı kargo var sanırım direkt kendi dükkanlarından gelip alıyor. ama yine de 18e kadar verilmiş olur ve bana 3 saatte mesaj gelmez miydi?
  3. commander

Mng kargodan kargo hakkında mesaj gelmedi normal mi ?

Bugün facebooktaki GWT moderatörlerinden birinden ekran kartı aldım. parayı dün yollamıştım bugün de kargoya verecekti. kargoya verdiğini söyledi ama hâlâ bana kargonuz teslim edilmek üzere bize verilmiştir gibisinden bir mesaj gelmedi. yani çok fazla referansı olan birisi olduğu için kötü...
  4. commander

Hayatımda alacağım önemli bir karar hakkında danışmak istiyorum

Dostum benzer durumlarda olduğumuzdan senin yerinde olsam yapacağım şeyi söyleyeyim. önce doğru mu anlamışım üni ücreti yüksek olduğu için iş arıyorsun. 80k kazanılamayacak bir para değil. okulunu sevdiğini varsayıyorum. ben senin yerinde olsam okulu açığa almak yerine önceliğimi bu 80k yı...
  5. commander

Maaştan otomatik kesilen BES'i patron karşılamak zorunda mı?

ben 2020 yılında otomatik bes yapılan ücreti geçen sene aklıma geldi diye çekmiştim. biraz geç oldu ama yine de verdiler. şirketi arayın bes içinde biriken miktarı çekmek istediğinizi söyleyin eğer bes yapılmışsa çekebilirsiniz. eğer yapılmayıp miktarı bilerek sizden kesmişlerse bu kanunen...
  6. commander

Yaptigim isten kazabdigim para haram olurmu

hocam bakımları yapıldıysa sebebini tam bilemiyorum termal pedler falan değiştirilmiş mi ? havaların etkisi de olabilir kasanın hava akışı nasıl vs vs bir sürü faktör var aslında. bakımı kendisi mi yaptı?
  7. commander

Yaptigim isten kazabdigim para haram olurmu

ne alaka şimdi :d herkese saygım var da bunu özellikle belirtmek için konuyla alakasız yorum yapmak da güzelmiş. Sonuç olarak kumar sitesinin kurulmasında veya işlemesinde katkın olacak bu da dolaylı yoldan haram olur diye düşünüyorum. bence hiç bulaşma 3-5 kuruş için değmez. onun yerine...
  8. commander

Hakkımda suç duyurusu mesajı geldi bu dolandırıcı mı?

evet dolandırıcı. böyle bir şeyi sana sms ile bildirmezler.
  9. commander

PC için iş bulamıyorum

dostum kurumsal yerlere git söyle 3 ay çalışacağını ailenin onayıyla 18 yaşından küçükleri de alıyorlar diye biliyorum. ben köfteci yusufta çalışıyorum yaz döneminde en az 10 tane yeni eleman alındı tek bir şubeye ve 4-5 tanesi 17 yaşlarında.
  10. commander

hangi işi seçmleiyim çok kararsızım

hemen hemen her yer 18-19 veriyor minimum. tip duruma göre gelir mesela kurumsal yerlerde genelde ödeme kasada olduğu için tip sana kalmıyor. ama cafede durum değişebilir çalışmadığımdan bilmiyorum.
  11. commander

şuanda garsonluk yapıyorum insanlarla uğraşmak her zaman beklendiği gibi olmuyor. caffe belki daha sakin olabilir ama burger king önermem. çok stresli bir iş.
  12. commander

yani iş imkanlarına falan bakmak lazım maaşları benzer ise ben şahsen muavinliği seçerdim. uzun yol hoşuma gittiği için bide illaki zorluğu var kolay demiyorum ama çoğunlukla boş kalıyorsun. pompacılığı önermem bu sıcakta bütün gün ayakta çekilmez gibi.
  13. commander

Garsonluk Ortalama Maaş

:d çocukken çok mu dayak yedin bilader sen ne özür dilicem senden kimsin sen ?
  14. commander

Garsonluk Ortalama Maaş

sen öyle diyorsan öyledir. vaktimi boşa harcama git kendini avut garsonluğunu yap. zaten 2 ay dayanamayacaksın.
  15. commander

Garsonluk Ortalama Maaş

Sen garson olunca ticaret adamı olacağını mı zannediyorsun gerçekten. Sana güzellikle laf anlatmaya çalıştığım için "Kendimden özür diliyorum."
  16. commander

Garsonluk Ortalama Maaş

yazılım mühendisliği okuyorum ve sağlık sorunları sebebiyle geçen sene devamsızlıktan sınıfta kaldım. sence kim daha vahim durumda ? kendimi övmek için söylediğim bir şey değil senin bilmem ne ünisinde bilmem ne bölümünde okuduğun ve bir halt olamayacağını anladığın için üniversitenin gereksiz...
  17. commander

Garsonluk Ortalama Maaş

:D uyduruk öğrenciliğimi başarabilseydin burda garson olma hayaliyle yanıp tutuşmak yerine kitap kalem hevesiyle tutuşurdun. ama sen okul okumayı sadece yüksek maaş beklentisi için zannediyorsundur. maaşımı almak istersem alır çıkarım ki zaten öyle yapıcam gibi duruyor bu seni ilgilendiren bir...
  18. commander

Garsonluk Ortalama Maaş

30k da maaş bekliyorsun ama başını alırsın :)
  19. commander

Garsonluk Ortalama Maaş

? sana dekont bile atarım dostum ne kaynağından bahsediyorsun dandikten bi sitenin verilerine mi güveniyorsun? matematik bilmediğin de ortada. 75000tl maaş göstermişler senin 20k lık maaşlara 75k da eklenince ortalamayı yükseltmiş sende 30k maaş alıcağını zannediyorsun. komik herif ne halin...
  20. commander

Garsonluk Ortalama Maaş

konuyu açarken açıklamaya fragman vermeyeceksin. ne istiyorsan açık ve tane tane biçimde paylaşacaksın. kimse senin tüm mesajlarını okumak zorunda değil.
Top Bottom