kankam bol sütlü, sütlü ve az sütlü olacak şekilde hesaplarsak 100kahveye 150süt, 2. 150kahveye 100süt, 3. 200 kahveye 50süt şeklinde yapabilirsin. köpürtmeyeceğini düşünüyorum ancak tavsiyem sütle birleştirip dolaba atma, kahve demlensin ondan sonra süt ekle. Ben hiç cold brew e süt ekleyeni...
dostum 1.5 yıllık baristayım, kahvenin ne kadar yumuşak içim olmasını istediğini sen belirlersin deneme yanılma yöntemiyle yapman en doğrusu olur, ama illa öneri istersen bardağın fotoğrafını paylaş sana kahve ve süt oranını çizeyim
hocam belediyenin salonlarına gidin hocalar gayet ilgili oluyor normal salona gitseniz de başkalarına sorsanız yardımcı olurlar utanıp sıkılmayın herkes yardımsever orada
dostum geçen yıl aynısını yaşayıp itiraz etmeden saldım, torpil muhabbetleri dönüyor valideyle gitmiştim validenin yanındaki veli sonuçlar açıklanınca telfon açıp sayın valim sayenizde 3 doktoru da geçtik demiş moralini bozmak istemem sen itiraza git bu arada msü başvuranların çoğu gözünü...
hocam hatun gereksiz iş atmış kaçma kovalamaca oynuyor çocuk gibi, hiç muhabbet etme o seninle sohbet etmeye çalışacak. Sevgilisi olan erkeklere talebin artması bu yüzden.
kral okşuyor mu kızı sanki abartma saçını kesiyor sen yine rica et kadın kuaföre kestirmesini ama hani yapacak bir şey yok rahatsız olduğunu dile getir yeter ilişki kaç aylık
hocam içki türüne göre değişir, bira olmadığı sürece çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum denemediğim alkol türü yok benim mideye göre hesap yapıyorum bir de bardakta duruşunu aklıma getirsem falan cin, tekila, vodka bunlar sıkıntı olmaz bence