Arama sonuçları: *

1. C

Filtre kahve ile soguk kahve, latte vs REÇETE arıyorum

ne demek kankam zevkler renkler tartışılmaz başka bir şey olursa yazarsın.
  2. C

Kahvelere yapilan saçmalıklar?

rakının tadı iğrenç baba ya tekila ataydın tekila
  3. C

o adam benmiş ya, ama ben tekilayla yapıyorum o işi. Her derde deva bilader gergin konuşma öncesi büyük sınav öncesi atıyorum rahatıma bakıyorum. YTD
  4. C

hocam kahvenin yararından faydalanmak istiyordur belki.
  5. C

kankam bol sütlü, sütlü ve az sütlü olacak şekilde hesaplarsak 100kahveye 150süt, 2. 150kahveye 100süt, 3. 200 kahveye 50süt şeklinde yapabilirsin. köpürtmeyeceğini düşünüyorum ancak tavsiyem sütle birleştirip dolaba atma, kahve demlensin ondan sonra süt ekle. Ben hiç cold brew e süt ekleyeni...
  6. C

dostum 1.5 yıllık baristayım, kahvenin ne kadar yumuşak içim olmasını istediğini sen belirlersin deneme yanılma yöntemiyle yapman en doğrusu olur, ama illa öneri istersen bardağın fotoğrafını paylaş sana kahve ve süt oranını çizeyim
  7. C

Evde Spor yapılır mı

hocam biraz uğraşmak lazım başka insanlara da sorun akşam vakti kalablık oluyor evet öğle veya sabah daha okey
  8. C

Evde Spor yapılır mı

hocam belediyenin salonlarına gidin hocalar gayet ilgili oluyor normal salona gitseniz de başkalarına sorsanız yardımcı olurlar utanıp sıkılmayın herkes yardımsever orada
  9. C

Evde Spor yapılır mı

bütçen varsa bench dumbell gibi setler alıp kendini o şekilde geliştirebilirsin
  10. C

MSÜ GÖZ SEVKİ HAKKINDA

olabilir hocam ama çok büyük hakkım yendi kimseye hakkımı helal etmiyorum sözlüde tebrik alıp sporda ilk 3teydim benden iyisi kim olacak yani
  11. C

MSÜ GÖZ SEVKİ HAKKINDA

dostum geçen yıl aynısını yaşayıp itiraz etmeden saldım, torpil muhabbetleri dönüyor valideyle gitmiştim validenin yanındaki veli sonuçlar açıklanınca telfon açıp sayın valim sayenizde 3 doktoru da geçtik demiş moralini bozmak istemem sen itiraza git bu arada msü başvuranların çoğu gözünü...
  12. C

Kızın yaptığı anlamsız davranış?

hocam hatun gereksiz iş atmış kaçma kovalamaca oynuyor çocuk gibi, hiç muhabbet etme o seninle sohbet etmeye çalışacak. Sevgilisi olan erkeklere talebin artması bu yüzden.
  13. C

Kızın yaptığı anlamsız davranış?

takipleşiyor musunuz instadan?
  14. C

Kız arkadaşınızın saçını erkek kuaförün kesmesini nasıl karşılarsınız

kral okşuyor mu kızı sanki abartma saçını kesiyor sen yine rica et kadın kuaföre kestirmesini ama hani yapacak bir şey yok rahatsız olduğunu dile getir yeter ilişki kaç aylık
  15. C

Kız arkadaşınızın saçını erkek kuaförün kesmesini nasıl karşılarsınız

biraderim ona çok yapacak bir şey yok ya kıza güvenine bağlı düzgün bir kızsa sorun teşkil etmez cluba gitmiyor ya sonuçta
  16. C

Termosta alkol taşınır mı?

hocam içki türüne göre değişir, bira olmadığı sürece çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum denemediğim alkol türü yok benim mideye göre hesap yapıyorum bir de bardakta duruşunu aklıma getirsem falan cin, tekila, vodka bunlar sıkıntı olmaz bence
  17. C

Kaza - tutanak - dava süreci yardım lazım..

takipteyim
  18. C

Oyuncu Koltuğu vs Baba(TV) Koltuğu

kanka sen onu tv başına at, masa başına da normal sandalye çek
  19. C

kanka baba koltuğu felaket uyku getirir ama rahattır da arada bıraktı 1752159155 ps için baba koltuğu ama pc için gaming
  20. C

görselleri önemli nasıl oyuncu koltuğu nasıl baba koltuğu
Geri