Oyuncu Koltuğu vs Baba(TV) Koltuğu

Oyuncu Koltuğu vs Baba Koltuğu

• Oyuncu Koltuğu

• Baba Koltuğu

• Tavsiyem Var! (Yorum Beklenir)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
görselleri önemli nasıl oyuncu koltuğu nasıl baba koltuğu

kanka baba koltuğu felaket uyku getirir ama rahattır da arada bıraktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ps için baba koltuğu ama pc için gaming
sorma ben de inanılmaz arada kaldım. konfor olarak baba koltuğunun üstüne bir oyuncu koltuğu olduğunu düşünmüyorum ama işte pc başında ne kadar verimli olur onu düşünüyorum. o yüzden bir anket açayım dedim :blobdance:

sorma ben de inanılmaz arada kaldım. konfor olarak baba koltuğunun üstüne bir oyuncu koltuğu olduğunu düşünmüyorum ama işte pc başında ne kadar verimli olur onu düşünüyorum. o yüzden bir anket açayım dedim :blobdance:
kanka sen onu tv başına at, masa başına da normal sandalye çek

kanka sen onu tv başına at, masa başına da normal sandalye çek
galiba öyle yapacağım ya. yükseklik ayarlı masam var aslında ama yine de masa yüksekte kalır gibi baba koltuğuyla. corsair'i çekeceğim gibi bakalım :rolleyes: teşekkür ederim <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ahh ahh ben istiyorum da nasip olmuyor adam akıllı oyuncu koltuğu...
en güzelleri nasip olur inşallah^^

Oyuncu koltuğu kapitalist düzenin dayatması. Şimdi diyeceksiniz ki baba koltuğu öyle değil mi? Öyle ama vaadettiği rahatlık sahte değil en azından.

İkisini de dene hangisi rahatsa onu al. Oyuncu koltuğu arkadaşın da dediği gibi piyasa dayatması.

oyuncu koltugu almaniz bence sizin yarariniza olur ^^

Oyuncu koltuğu kapitalist düzenin dayatması. Şimdi diyeceksiniz ki baba koltuğu öyle değil mi? Öyle ama vaadettiği rahatlık sahte değil en azından.
katılıyorum çoğu model gerçekten vasatın altı. halihazırda xdrive toryum kullanıyorum yaklaşık 3 yıl oldu ve bir kere bile rahatsız hissetmedim gerçekten rahat ama daha iyi seçenekler düşünüyor, üstünde duruyorum ve kesinlikle baba koltuğunun konforunun yanına hiçbir şey yaklaşamaz :blobdance:
İkisini de dene hangisi rahatsa onu al. Oyuncu koltuğu arkadaşın da dediği gibi piyasa dayatması.
tartışmasız baba koltuğu daha rahat ancak asıl soru işareti pc başında ne kadar kullanışlı olacağı. malum monitöre pür dikkat kesilmemiz ve dik durmamız gereken zamanlar oluyor
oyuncu koltugu almaniz bence sizin yarariniza olur ^^
ben de bir tık daha yakınım oyuncu koltuğuna ama piyasadaki vırtzırt modellere değil. ya xdrive anka /altay business serisi ya da corsair t100 relaxed gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,500
Üyeler
185,272
Son üye
558memoli
Geri