https://pckolik.com.tr/urun/CF-9010...-koltugu-fonksiyonel-baba-koltugu-p-921070721görselleri önemli nasıl oyuncu koltuğu nasıl baba koltuğu
kanka baba koltuğu felaket uyku getirir ama rahattır da arada bıraktı
sorma ben de inanılmaz arada kaldım. konfor olarak baba koltuğunun üstüne bir oyuncu koltuğu olduğunu düşünmüyorum ama işte pc başında ne kadar verimli olur onu düşünüyorum. o yüzden bir anket açayım dedimkanka baba koltuğu felaket uyku getirir ama rahattır da arada bıraktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ps için baba koltuğu ama pc için gaming
kanka sen onu tv başına at, masa başına da normal sandalye çeksorma ben de inanılmaz arada kaldım. konfor olarak baba koltuğunun üstüne bir oyuncu koltuğu olduğunu düşünmüyorum ama işte pc başında ne kadar verimli olur onu düşünüyorum. o yüzden bir anket açayım dedim![]()
Ahh ahh ben istiyorum da nasip olmuyor adam akıllı oyuncu koltuğu...hadi bakalım^^
galiba öyle yapacağım ya. yükseklik ayarlı masam var aslında ama yine de masa yüksekte kalır gibi baba koltuğuyla. corsair'i çekeceğim gibi bakalımkanka sen onu tv başına at, masa başına da normal sandalye çek
en güzelleri nasip olur inşallah^^Ahh ahh ben istiyorum da nasip olmuyor adam akıllı oyuncu koltuğu...
katılıyorum çoğu model gerçekten vasatın altı. halihazırda xdrive toryum kullanıyorum yaklaşık 3 yıl oldu ve bir kere bile rahatsız hissetmedim gerçekten rahat ama daha iyi seçenekler düşünüyor, üstünde duruyorum ve kesinlikle baba koltuğunun konforunun yanına hiçbir şey yaklaşamazOyuncu koltuğu kapitalist düzenin dayatması. Şimdi diyeceksiniz ki baba koltuğu öyle değil mi? Öyle ama vaadettiği rahatlık sahte değil en azından.
tartışmasız baba koltuğu daha rahat ancak asıl soru işareti pc başında ne kadar kullanışlı olacağı. malum monitöre pür dikkat kesilmemiz ve dik durmamız gereken zamanlar oluyorİkisini de dene hangisi rahatsa onu al. Oyuncu koltuğu arkadaşın da dediği gibi piyasa dayatması.
ben de bir tık daha yakınım oyuncu koltuğuna ama piyasadaki vırtzırt modellere değil. ya xdrive anka /altay business serisi ya da corsair t100 relaxed gibioyuncu koltugu almaniz bence sizin yarariniza olur ^^