Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother

cs'de birisi kimlik bilgilerime ulaştı ne yapmalıyım?

hocam olsa ne yazar bu herifler bu bilgiler bu akdar kolay nasıl ulaşabiliyor? bunları süründürmek istiyorum elimden geldiğince.
  2. ddarkbrother

cs'de birisi kimlik bilgilerime ulaştı ne yapmalıyım?

cs oynarken gerildiğimiz takım arkadaşlarımdan birisi benim tc kimlik numaramdan tutun aileme kadar tüm bilgilere ulaştı. bu kişiler hakkında nasıl bir işlem yaptırabilrim?
  3. ddarkbrother

Youtube'de video açamıyorum

Denedim hocam maalesef sonuç aynı.
  4. ddarkbrother

maalesef işe yaramadı.
  5. ddarkbrother

Arkadaşlar internetim iyi olmasına rağmen youtube de videoyu açmak istediğim zaman hep siyah yükleniyor ekranında kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bazen düzeliyor bazen ise de eski haline geri dönüyor.
  6. ddarkbrother

İngilizcesi olanlar için WW2 dönemindeki Türkiye Politikaları hakkında eğitici bir video

Why didn't Turkey fight in WW2? (Short Animated Documentary) - YouTube 1610124815 Bu da açılmazsa forumla alakalı bir durum hocam. Denedim birçok kez açılıyor video.
  7. ddarkbrother

İngilizcesi olanlar için WW2 dönemindeki Türkiye Politikaları hakkında eğitici bir video

Arkadaşlar bu videoyu gerçekten çok güzel buldum. İsmet Paşa'nın döneminde ne gibi önlemler aldığından bahsetmiş biraz. İzlemek isteyenler için bırakıyorum aşağıya. Why didn't Turkey fight in WW2? (Short Animated Documentary) - YouTube
  8. ddarkbrother

Vazgeçtimsendennoktacom

Latife
  9. ddarkbrother

Vazgeçtimsendennoktacom

Ne yapabilirim? Ben destek çıkamaz gibi bir şey söylemedim ki.
  10. ddarkbrother

Vazgeçtimsendennoktacom

Yani?
  11. ddarkbrother

OBS ile canlı yayın yaparken cs'yi tam ekran yapmak

Hayır maalesef siyah ekran sorunum devam ediyor. Masaüstü çözünürlüğünde açamadığım tüm oyunlar obs üzerinde siyah ekran oluyor.
  12. ddarkbrother

OBS ile canlı yayın yaparken cs'yi tam ekran yapmak

Arkadaşlar cs yayını yapmak istiyorum. Ama cs'yi 4:3 ekran oranlarında oynadığım için görüntüyü tam vermiyor. Oyun yakalama da siyah ekran hatası almaya devam ettiğim için masaüstü ekranında paylaşmaya çalışıyorum. Sol üstte küçük bir şekilde görünüyor böyle olunca da. Öneriniz nedir?
  13. ddarkbrother

Recep Baltaş vs Abdullah Hacıgül

BİR ÜRÜN SPONSORLU OLUNCA: BİR ÜRÜN SPONSORSUZ OLUNCA:
  14. ddarkbrother

Sanaldan edilen tehditte suç duyurusu bulunabilirmiyim

Mahkemeden pek bir şey çıkacağını sanmam. Yerinde olsam her yerden engeli basar geçerim.
  15. ddarkbrother

OBS oyun yakalama ekranında siyah ekran hatası

Aga sorun yine başladı. Kafayı yememe ramak kaldı yemin ederim.
  16. ddarkbrother

Kanka yanımda olsan kocam öperdim yanağından çok sağol :D
  17. ddarkbrother

Onu nasıl yapacağım?
  18. ddarkbrother

Var. Seçtim ama bir değişiklik yok.
  19. ddarkbrother

Arkadaşlar laptop kullanmıyorum. Ne denediysem olmadı. Geçen gün yayın açarken pencere yakalamayı seçtim. Şimdi o da işe yaramıyor. Ne yapmam lazım bu sorunu çözmek için. OpenGL'yi denedim ama olmadı.
Top Bottom