Sanaldan edilen tehditte suç duyurusu bulunabilirmiyim

hanzos

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
460
Arkadaşlar başlıkta göründüğü gibi bir şahıs mesaj atıp başkası olarak kendisini tanıtıyor. Ardından ben o kişi değilim beni tanımıyorsun ben senin çok yakınındayım falan diyor. Ardından öldürme içerikli tehdit mesajı atıyor. Ben bu kişiye kıl oldum instagram ve tiktok ile iletişime geçtim. 2 Yerdende aynı mesajları atıyor ex şeylerde var. Benim dava açarsam kazanma olasılığım nedir ?

Böyle bir şey tabii ki de yasal değildir. Şikayet etsen bir şey olur mu bilemiyorum. :D sonuçta insan öldürenler bile serbest kalıyor bu ülkede. :D boşa harcayacak zamanın varsa şikayet edebilirsin. Hiç uğraşmayayım diyorsan da küfür et engeli bas.

Arkadaşlar başlıkta göründüğü gibi bir şahıs mesaj atıp başkası olarak kendisini tanıtıyor. Ardından ben o kişi değilim beni tanımıyorsun ben senin çok yakınındayım falan diyor. Ardından öldürme içerikli tehdit mesajı atıyor. Ben bu kişiye kıl oldum instagram ve tiktok ile iletişime geçtim. 2 Yerdende aynı mesajları atıyor ex şeylerde var. Benim dava açarsam kazanma olasılığım nedir ?
Uğraşmak istiyorsan yalvartmak istiyorsan açabilirsin. :)
Fakat pek bir şey bekleme şimdiden diyeyim.

Mahkemeden pek bir şey çıkacağını sanmam. Yerinde olsam her yerden engeli basar geçerim.

gerçek hayattan tanımıyorsanız engelleyin veya daha iyi bir taktik olan sövüp engelleyin

(6).png

Konu kilit

Çözüm ; başarılı

Resmi haklarına göre açabilirsin ama büyük ihtimalle sonuç alamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,631
Üyeler
184,484
Son üye
MhmtMdnc
Geri