Arama sonuçları: *

1. djisotbiberi

Gamegaraj Elden Taksit

Yok diye biliyorum.Ama şansınızı deneyin.Mail yolu iletişime geçin :)
  2. djisotbiberi

Kendi rap parçam.

Stüdyo mikrofonu olursa daha iyi olur tabii ki ama müzik denilen şey yaratıcılığa bağlıdır.İlla ki belli başlı ekipmanlar olmadan bile mükemmel işler çıkarılabilir.Siz mix ve mastering'i iyice öğrenin gerisi çok mühim değil.Telefon deyip geçmeyin ben gayet başarılı buldum.Türkçe kaynak olarak...
  3. djisotbiberi

Kendi rap parçam.

Dostum müzik prodüktörlüğü ve ses işleri ile uğraştığım için teknik olarak bilgi vereceğim.Laykx Prod. beatlerini severim.Beat güzel.Şarkıyı da beğendim ama şarkı bazı yerlerde sesini boğuyor basslar girdiği için.Compressor kullanarak sesini ayarla ve alttaki cızırtıları yok etmek için güzel bir...
  4. djisotbiberi

Yardım Bilgisayarımda Hem Kablolu interneti hem wifiyi kullanabilirmiyim

Olmuyor diye biliyorum.Yani hem kablo hem de Wi-Fi bağlanır ama dediğin şekilde ayırt edebilir misin bilmiyorum açıkçası.
  5. djisotbiberi

Steam Hesabım Çalındı

Hayırlı olsun.Hesabınızı Steam Guard ile güvence altına almayı unutmayın.
  6. djisotbiberi

Steam Hesabım Çalındı

Dostum korkma.Aynısı benim de başıma geldi.CS:GO için skin sitesi attılar ben de tuzağa düştüm.Steam ile iletişime geç ve sorununu belirt.Önceden oyun aldığına dair bir belge yolla onlara.Hesabını sana yollayacaklardır.Hesabın gelir gelmez Steam Guardı açmayı unutma.Mail adresinin şifresini de...
  7. djisotbiberi

İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim?

Merhaba.Dostum bunun bir çok yolu var.Kendi yeteneklerini keşfedip onun üzerinde çalışmanı tavsiye ediyorum.Google Amcaya internetten para kazanmak yazarak bir yere gelemezsin.Ben müzik prodüktörlüğü ve ses mix&mastering üzerine uğraşıyorum.Bu sektör ile uğraşan kitleler oluyor.Onlarla...
  8. djisotbiberi

Ücretsiz Udemy Kursları

Emeğinize sağlık.
  9. djisotbiberi

Steam başarım

Merhaba.Yaptığınız şey çok tehlikeli.VAC ban yerseniz şaşırmayın.Warband sıkıntı çıkarmaz ama Valve'nin oyunlarında bu tarz programları denemek sizin aleyhinize olacaktır.Dua etmekten başka çareniz yok.:Dİyi forumlar.
Top Bottom