xoycg
80+ Bronze
Dahası
Yazdıktan hemen sonra döndüler çok geçmedi.Kaç günde geri döndüler.
Yazdıktan hemen sonra döndüler çok geçmedi.Kaç günde geri döndüler.
hesap detaylarında Steam Guard e-posta ile korunuyor yazması lazım ordan ayarlıyorsun hocamHesabı kitlediğimi nasıl anlayabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam kilitlemişim
Sadece beklemek kaldı. Ama beni öldürüyor.
Aynen IP rusya'yı gösteriyor.benim geçen yaz ağustos da çalındı rusyadan biri çalmış
e postama gelen bildirimle hesabı kitledim ve 2 gün içinde steam destekle iletişim kurarak geri aldım
tamam teşekkürler.steam destek 8 saat içinde cevap vermezse bi tane daha mesaj at
Mesaj otomatik birleştirildi:
steam destek 8 saat içinde cevap vermezse attığın biletin altına bi tane daha mesaj at
Aynısı oldu benim arkadaşımın hesabı önce çalınmış sonra ondan bana link geldi ben de aynı tuzağa düştüm oradan da benden kardeşimin ve arkadaşlarımın hesaplarına da link gitmiş. Bu nasıl bir zincirleme böyle. Steam'e gönderdim yardım talebini arkadaşım da ben de şu an beklemedeyiz. Hesabı kilitledim. Bakalım bekliyorum. Haber ederim inşallah alabilirsem.Dostum korkma.Aynısı benim de başıma geldi.CS:GO için skin sitesi attılar ben de tuzağa düştüm.Steam ile iletişime geç ve sorununu belirt.Önceden oyun aldığına dair bir belge yolla onlara.Hesabını sana yollayacaklardır.Hesabın gelir gelmez Steam Guardı açmayı unutma.Mail adresinin şifresini de değiştirip çift koruma faktörüne geçirt hemen mailini kaybedersen en büyük sorunu yaşarsın.Bizi haber etmeyi unutma.
Aldım hesabımı. Çok mutluyum. Hesabı kaybettiğimde beni rahatlatan herkese teşekkürler.Dostum korkma.Aynısı benim de başıma geldi.CS:GO için skin sitesi attılar ben de tuzağa düştüm.Steam ile iletişime geç ve sorununu belirt.Önceden oyun aldığına dair bir belge yolla onlara.Hesabını sana yollayacaklardır.Hesabın gelir gelmez Steam Guardı açmayı unutma.Mail adresinin şifresini de değiştirip çift koruma faktörüne geçirt hemen mailini kaybedersen en büyük sorunu yaşarsın.Bizi haber etmeyi unutma.
ruslardan felan link geliyorsa engelle hemen
Hayırlı olsun.Hesabınızı Steam Guard ile güvence altına almayı unutmayın.Aldım hesabımı. Çok mutluyum. Hesabı kaybettiğimde beni rahatlatan herkese teşekkürler.