Arama sonuçları: *

1. ekremabi

Turizm Bakanlığının yaptığı SAÇMA video

Alakası yok. Turist olduğunu düşün bir ülkeye gidiyorsun otelde kalacaksın resepsiyonda çalışan personelden tut garsonuna kadar hep yakın temasta olacaksın. Bu seni tedirgin etmez mi? Bence bilgilendirmesi için buna benzer bir şey yapılmalı. Ayrıca artık bazı ülkeler aşı pasaportu isteyecek...
  2. ekremabi

Erdoğan Mizah Yapıyor

Bu uygulama ne zaman başlar tahmini? Bilgisi olan söyleyebilir mi bavulumu ona göre hazır edeceğim.
  3. ekremabi

Denizde göğüsünüz gözükse utanmazmısınız

Yağ yakana kadar 1 saat önce yaparsan daha hızlı yağ yakarsın. Ama kendini çok hırpalacak şekilde yapma.
  4. ekremabi

Yani olabilir ama çok fazla yüklenirseniz siz de bir yerden sonra yapmak istemeyebilirsiniz. Koşuyu sabahları yaparsanız (oruçlu değilseniz) iyi olur. Oruçluysanız İftardan 1 saat önce antrenman yapabilirseniz çok iyi olur. 1618605154 Yavaş tempoda yaparsanız başlangıç için çok daha iyi olur...
  5. ekremabi

Zaten ilk gün her yerine ağrı girecektir kasların alışmadığı için bu yüzden 1 gün antrenman 1 gün rest yaparsanız daha faydalı olur. Yemenize de dikkat ederseniz iyi olur. 1618604909 O halde yemekten en az 1 saat sonra yaparsan iyi olur.
  6. ekremabi

Günde 3 kere yapmak gereksiz. 2 günde bir yemek yemeden aç karna yaparsan iyi olur.
  7. ekremabi

bu eskiden bende vardı. İstikrarlı yaparsanız işe yarar.
  8. ekremabi

sabahları koşuya çıkıp günlük antrenman yaparsanız bir de eğer birikmiş paranız varsa eve bench ve dumbell seti alırsanız iyi olur.
  9. ekremabi

Kedimin Poposunda kaka kalıyor 😂

Veterinere sorabilirsiniz.
  10. ekremabi

İTEM SATIŞ BANA DAVA AÇICAKMIŞ

Ne oldu?
  11. ekremabi

Troll PP önerisi pls

12. ekremabi

Çok Sinir Olduğunuz Anlar.

Evet ya acayip sinirleniyorum .d
  13. ekremabi

Çok Sinir Olduğunuz Anlar.

Herkes hayatı boyunca en sinirlendiği anı anlatsın. Başlıyorum ben: Abim bugün benden habersiz henüz 1 aylık bilgisayarda mining yapmaya başlamış. Tüm programları sildim. Çok sinir oldum.
  14. ekremabi

Ali express Güvenilir mi ?

amazon
  15. ekremabi

2001 Türkiye'si Nasıldı?

Bilader darbe konusuna bir şey diyemem fakat diğer konularda haklı arkadaş.
  16. ekremabi

2001 Türkiye'si Nasıldı?

17. ekremabi

2001 Türkiye'si Nasıldı?

aL bİr kEyF çAyI iÇ mİlaDeRiM.
  18. ekremabi

2001 Türkiye'si Nasıldı?

E Belki Ankarayı parsel parsel satan arkadaşın da yaptığı dinozorları ve hiçbir işe yaramayan "Ankapark" eserini de görmüşsündür. 1611667570 "Fakat Gökçek'ten sonraki belediye başkanı Mustafa Tuna 2017 yılında, Ankapark'ın maliyetinin yaklaşık 2 milyar TL olduğunu açıkladı:" -BBC Türkiye...
  19. ekremabi

2001 Türkiye'si Nasıldı?

Ah canım benim ya. Tamam hadi Katarlılar yatırım yapmış olsun. Peki dolar neden 7? Euro neden 9? Ülkede neden açlık var? Neden fakirlik var? Uykudan uyanmanızı ve gözlerinizi açıp sokakta dilenen insanları, parası ve işi olmayan gençleri, asgari ücret ile geçinemeyen insanlara "Ekmek yiyorlarsa...
  20. ekremabi

2001 Türkiye'si Nasıldı?

"Katar Emiri'nin Ankara ziyaretinde iki ülke arasında 10 anlaşmaya imza atıldı. Buna göre Borsa İstanbul'un yüzde 10 payı Katar Yatırım Otoritesi'ne devrediliyor, Katarlılar İstinye Park'a da ortak oluyor." Kaynak: DW
Top Bottom