Neler Yeni

Turizm Bakanlığının yaptığı SAÇMA video

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
O zaman senin kulağına aşılandığına dair küpe takılsın nasıl olsa senin için hava hoş.
Alakası yok. Turist olduğunu düşün bir ülkeye gidiyorsun otelde kalacaksın resepsiyonda çalışan personelden tut garsonuna kadar hep yakın temasta olacaksın. Bu seni tedirgin etmez mi? Bence bilgilendirmesi için buna benzer bir şey yapılmalı. Ayrıca artık bazı ülkeler aşı pasaportu isteyecek deniyor. Senin yorumuna göre bu da mı "küpe takmak"?

efay144

80+ Silver
Bir maskeyi çok abarttınız
Alakası yok. Turist olduğunu düşün bir ülkeye gidiyorsun otelde kalacaksın resepsiyonda çalışan personelden tut garsonuna kadar hep yakın temasta olacaksın. Bu seni tedirgin etmez mi? Bence bilgilendirmesi için buna benzer bir şey yapılmalı. Ayrıca artık bazı ülkeler aşı pasaportu isteyecek deniyor. Senin yorumuna göre bu da mı "küpe takmak"?
Benim taktığım şey insan kendi ülkesinde yabancılardan daha çok eziliyor. Adamlar şimdi gelecekler ve çalışanlar sırf onlar kendilerini 'güvende' hissetsin diye ben 'zararsızım' yazan maskelerle dolaşacaklar ve işin daha da tuhafı onlar maske takmayacak. 1 ay önce Antalyadaydı galiba sahilde turistler yüzerken bir dayıda yüzeyim demiş ve adama direk 3k kitlemişlerdi niye? Türk olduğu için.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bu bildiğiniz Türk vatandaşını küçümsemektir arkadaş

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
İyi o zaman sırf ülkeye döviz girsin diye kendi ülkenin insanına sanki aşılı hayvanın kulağına küpe takar gibi maskesine öyle şey yapmak çok normal demi dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turist rahat olsun diye kendi ülkendeki insanlara ben aşılıyım 'zararsızım' damgası çok normal bir şey mi? Aynı şey senin babana yapılsa ne hissedersin?
Ya ne duyarlar kasıp şey yapıyorsunuz. Her yerde olması gereken bir şey.

Mekanların kapılarında 'İlaçlanmıştır. Dezenfekte edilmiştir' vb şeyler yazıyor. O zaman senin dükkanın ahır mı?

Saçma saçma konuşmayın ya. Birşeyleri başaramamış olmanız, başaramıyor olmanız ile kalkıp burada siyaset tartışıp bu tür saçma sapan şeylerde bir mana bulmaya çalışmayın. Bana göre sizler hiçbirşey destek olmak için değil, sadece köstek olmaya gelmişsiniz bu dünyaya.

Çalışın arkadaşım çalışın. Çalışın ki kazanın. Oturana ekmek vermiyorlar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Bu kadar saçma ve aşağılayıcı video görmedim. Ülkenin imajını fena şekilde düşürdüler. Yazık cidden.
Bu doğruysa durum vahim. Değilse daha da vahim. Geldiğimiz hale bak

Ekler

• IMG_20210514_155849.jpg
    IMG_20210514_155849.jpg
    227.5 KB · Hit: 33

majorw0w

80+ Silver
Ya ne duyarlar kasıp şey yapıyorsunuz. Her yerde olması gereken bir şey.

Mekanların kapılarında 'İlaçlanmıştır. Dezenfekte edilmiştir' vb şeyler yazıyor. O zaman senin dükkanın ahır mı?

Saçma saçma konuşmayın ya. Birşeyleri başaramamış olmanız, başaramıyor olmanız ile kalkıp burada siyaset tartışıp bu tür saçma sapan şeylerde bir mana bulmaya çalışmayın. Bana göre sizler hiçbirşey destek olmak için değil, sadece köstek olmaya gelmişsiniz bu dünyaya.

Çalışın arkadaşım çalışın. Çalışın ki kazanın. Oturana ekmek vermiyorlar.
Bunda bir sıkıntı yok da herşeyin altında bir şey arıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Tasmada takalım olmaz öyle bak birde büyükbaş-küçükbaş hayvanlarda küpe vardır onuda takalım ki tam olsun.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Çalın arkadaşım çalın. Çalın ki kazanın. Oturana pudra şekeri vermiyorlar.
Seninle tartışmak boşa vakit kaybı. Tanımadığın insanlar hakkında ne de güzel ileri geri konuşuyorsun. Oturduğun yerden vahiy gelmesini beklerken, sağa sola atıp tutmaya devam et. Bu şekilde kazanacaksın hayatını zaten.

Ben ise orta gelirli bir aileden gelip, yıllarca kendi donanımına birşeyler ekleyip refah seviyemi arttırmaya çalışırken; çalıp çırpmaya, uyuşturucu müptelası gibi ibarelerle karşılaşmaya devam edeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,662
Üyeler
167,350
Son üye
NicholasFlamel
Top Bottom