Neler Yeni

Turizm Bakanlığının yaptığı SAÇMA video

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Videoda kötü bir şey yok ki
Maskede yazanlar ve turistlerin maske takmaması muhabbetiymiş. Aşılıyom yazıyor maskede. Maalesef bi tırttan anlamayıp, işi yine provakörlüğe kadar getiren üyeler bu maskeyi takanları hayvana benzetmiş anlaşılan. YouTube videosunun da altında aynı yorumlar var. Merak edip baktım.

.RBO.

80+ Silver
Üstünde Ğ yazan maske varmı onu alıp Antalya'ya gideyim turist Ler şaşırsın burada ne yazıyor diye tabi antalayaya gidebilirsem

Son düzenleme:

efay144

80+ Silver
Maskede yazanlar ve turistlerin maske takmaması muhabbetiymiş. Aşılıyom yazıyor maskede. Maalesef bi tırttan anlamayıp, işi yine provakörlüğe kadar getiren üyeler bu maskeyi takanları hayvana benzetmiş anlaşılan. YouTube videosunun da altında aynı yorumlar var. Merak edip baktım.
İyi o zaman sırf ülkeye döviz girsin diye kendi ülkenin insanına sanki aşılı hayvanın kulağına küpe takar gibi maskesine öyle şey yapmak çok normal demi dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ama bu maskeler mantıklı bence
Turist rahat olsun diye kendi ülkendeki insanlara ben aşılıyım 'zararsızım' damgası çok normal bir şey mi? Aynı şey senin babana yapılsa ne hissedersin?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,986
İsim
Mert Metshi
İyi o zaman sırf ülkeye döviz girsin diye kendi ülkenin insanına sanki aşılı hayvanın kulağına küpe takar gibi maskesine öyle şey yapmak çok normal demi dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turist rahat olsun diye kendi ülkendeki insanlara ben aşılıyım 'zararsızım' damgası çok normal bir şey mi? Aynı şey senin babana yapılsa ne hissedersin?
Her şeyde bir şey aramayı bırakın artık normal bir şey adamın aşılı olduğunu anlıyorsun bence her yerde uygulanmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,924
Üyeler
167,741
Son üye
Tarih Sevdalısı
Top Bottom