Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

Toz CLA+ ve L-carnitine.

Çok sağol kankam, bu ürünler zayıflama için kullanıldığından dolayı başından beri kilo problemi olmayan insanların hayatı boyunca kullanmadıkları bir şey. İnsanların kullanmadıkları ve araştırmadıkları şeyler hakkında bilimsel olmayan açıklamalarına katlanamıyorum. Kızgınlığım kesinlikle sana...
  2. erayotuzdort

CHAT GPT islamı seçti.

Ben seçtirtemedim herhangi bir dini, direk sohbeti atsana tamamen. Biz de deneyelim.
  3. erayotuzdort

CHAT GPT islamı seçti.

Karara varmaktan çekiniyor, büyük ihtimal bir şart sirsilesi sunduğundan böyle bir cevap vermiş. Normalde böyle liste yapıyor veya ben bir yapay zeka modeliyim falan diyor böyle durumlarda. 1686102578 Dalgasına yaptıysan kb.
  4. erayotuzdort

Toz CLA+ ve L-carnitine.

Kanka bilgisayardan verdiğin tiktok linki açılmıyor bende. Neden zararlı veya faydasız olduğunu bilimsel bir şekilde açıklarmısın. 1684170864 Ha açabildim. İyi okursan dediklerimi diyet rutinimde alamayacağım vücuda et gibi şeyler ile alınan yağ yakımını sağlayan l-carnitin dir. CLA ise kan...
  5. erayotuzdort

Hollanda nasıl bir yer?

Annem 3 kişiye izin verdi, karar verin aranızda (!)
  6. erayotuzdort

Hollanda nasıl bir yer?

O durumda zaten türkiyeden daha iyi, halk, ulaşiım gibisinden.
  7. erayotuzdort

Hollanda nasıl bir yer?

Malum sebeplerden dolayı yurt dışına gitme kararı aldım, eğer 15 gün sonra belli bir durum olursa akrabalarımın olduğu hollandaya gideceğim. Onlar pek iyi türkçe konuşamadığı için tam iyi anlatamadılar. Hollanda nasıl bir yer, bilgisi olan yazabilir. (seçenek olduğundan değil zorunluluk...
  8. erayotuzdort

Toz CLA+ ve L-carnitine.

Biliyorum L-carnitin zaten gün içerisinde aldığımız bir şey fakat ben yapacağım diyet rutininde yediğim şeylerin çok azında l-carnitin olduğu için alma ihtiyacı duydum. Ararken sevdiğim markalardan olan Proteinocean ın toz halinde CLA ve L-carnitin lerini gördüm, fiyatına göre diğerlerinden daha...
  9. erayotuzdort

Neden cidden yardıma ihtiyacı olan insanları hiç birine yanıt gelmiyor.

Bir kaç yıldır bu forumdayım ve her geçen gün bu sorunun arttığını fark etmeye başladım. Bilgisayarında hata olan, Oyunu çöken, bazı mavi ekran hata kodları ile karşılaşan bazı kişiler hiç bir cevap alamıyorlar. Bu kişilere özellikle yazmaya çalışıyorum ama her şeye bilgim yetmiyor fakat bu...
  10. erayotuzdort

Yakınlarda ekran kartı çekilişi var mı ?

Çoğu fake ve tamamen ilgi , tıklama kazanma çabası. Kazanma şansın yıldırım tarafından ölme şansından daha az. Eğer çıkacağına inanıyorsan yağmur yağarken dışarı çıkmasan iyi edersin.
Top Bottom