neptün yüksel
80+ Bronze
Ay ben şok;
Niye ağlıyorlar?Ateistler ağlıyor
Karara varmaktan çekiniyor, büyük ihtimal bir şart sirsilesi sunduğundan böyle bir cevap vermiş. Normalde böyle liste yapıyor veya ben bir yapay zeka modeliyim falan diyor böyle durumlarda.Ay ben şok;
Alıntıyı görüntüle
Yok dalgasına yapmadım ve 4 kere sordum ayrı ayrı. İslam dedi.Karara varmaktan çekiniyor, büyük ihtimal bir şart sirsilesi sunduğundan böyle bir cevap vermiş. Normalde böyle liste yapıyor veya ben bir yapay zeka modeliyim falan diyor böyle durumlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dalgasına yaptıysan kb.
Ben seçtirtemedim herhangi bir dini, direk sohbeti atsana tamamen. Biz de deneyelim.Yok dalgasına yapmadım ve 4 kere sordum ayrı ayrı. İslam dedi.
CHAT GPT'nin öyle çekiner gibi yazmasının nedeni, her türlü inanca, görüşe saygılı olması ve arasında kalmaması için ama gün sonunda data setleri eğiterek yeni sonuçlar üretiyor, varsayım yaptığında İslam'ı seçmesi normal yani.
Kanki şu an seçmiyor . Ayrıca gerçekten ben zorlamadım. Kendi seçti. Dedim ki varsayalım oyunu oynayalım mı? Tamam dedi. O zaman dedim ki varsayalım ki hangi dini seçerdin, İslam dedi. 3-4 kere ayrı ayrı sordum .Ben seçtirtemedim herhangi bir dini, direk sohbeti atsana tamamen. Biz de deneyelim.
Alaylama ve dalaylama şeytanın oyunudur.ooo chatgptden fetva geldi tamamdır
"alaylama ve dalaylama" ile açmadıysan bu konuyu gerçekten sıkıntıAlaylama ve dalaylama şeytanın oyunudur.