Arama sonuçları: *

1. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

Topuklarıma 2 tane sıkıcağını söylüyor :D
  2. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

malesef 17
  3. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

Pedere anlattım konuyu neyine güveniyormuş pe... gelsin vs dedi aslında dava etmek isterim ama peder uğraşmak istemez
  4. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

Nerdeyse sıfır ayarında 1050ti ımı satıcaktım 1600 e koydum şahıs 1300 olur mu dedi bende malesef piyasadaki en dip fiyat 1600 diyerek cevap verdim 1500 dedi ve okeyledik ancak hastane işlerimin olduğunu ve ona yazıcağımı söyledim ve arkadaş beni aradı açmadım sonrasında engelledim ve 2 farklı...
  5. fRoxy0

Kuyumcu için rahat ayakkabıyı önerisi.

Kuyumcu da çalışıyorum 8 saat ayaktayım inanılmaz bir ağrı giriyor 1 2 saat sonra kiloda fazla. Bütçe: 3500
  6. fRoxy0

Vozol Gear 10K yanık tadı.

1 hafta oldu alalı içini açtım baktım pamugun hem içi sararmamis hem gayet ıslak ellerim likit oldu hep coilidie kururmamisti bne hariç kim içerse çok güzel diyor bisey yok diyor sebebi nedir pamukcuk diyenler var.
  7. fRoxy0

Yürüyüş ve diyet ile kilo vermek.

Bende onu düşünüyordum biraz daha protein eklemem lazım ams protein olan besinleri fazla bilmiyorum önerir misiniz?. bilğim yumurta tavuk:) 1700600452 Teşekkürler her şey için gerçekten bilgiye ihtiyacım vardı.
  8. fRoxy0

Hocam ben fatsecret ile kalori hesabı yapıyorum siz neyle yapıyorsunuz ve bugünki beslenmem iyi mi? ?. Ayrıca 3500 kalori almam gerekirken 1400 kalori almışım fatsecrete göre.
  9. fRoxy0

Akşam 20:00 20:30 gibi yemek yiyip 21:00 da yürüyüşe çıkıyorum gidiş geliş toplam 4.4Km (yüksek tempo). Kahvaltı: 4 5 zeytin 3 rafadan yumurta yarım domates işaret parmağı uzunluğunda baş parmak kalınlığında kibrit kutusu genişliğinde beyaz peynir (kahvaltı hep böyle) Öğlen: yemek yok Akşam...
  10. fRoxy0

İnstagram'ın büyük güvenlik açığı.

evet 2 tane hesap çıktı karşıma sonra çıktım 1695120640 hayır benim şahsı kasam hatta yeni win 11 attım
  11. fRoxy0

İnstagram'ın büyük güvenlik açığı.

5 10 dk önce microsoft store den instagram indirilemiyordu bende arattım ve technopat ta görmüş olduğum bir konuda edge gerekli olduğunu söylemişlerdi edgeyi indirdim ve dediklerini yaptım instagram ı açınca 2 tane hesap karşıladı beni birtanesine tıkladım ve girdim gerçektende girdi hesap türk...
  12. fRoxy0

Daha ne kadar uzarım ?

ya 16 ya girdim 2 diyelim
  13. fRoxy0

Daha ne kadar uzarım ?

knk 2 yılda 6 cm uzamışım az bence
  14. fRoxy0

Papara sözleşmeşli hesapa geçemedim

Papara'da kartım 3,4 gün önce geldi aktive ettim ama sözleşmeli hesapa geçemedim google da arattığım zamanda hiçbirşey anlamadım yardımcı olurmusunuz.
  15. fRoxy0

Daha ne kadar uzarım ?

1.81
  16. fRoxy0

PC başındaki süre hesaplama

11 yılda günde ortalama 9 saat pc başında kaldığımı düşünürek kaç saat pc başında kaldım matematiği iyi olanlar bakabilirmi çözmedim .D
  17. fRoxy0

İşe giricem sizce enayilik mi ?

knk adam iksiinide dedi
  18. fRoxy0

beyler benmi yanlış anladım 15 inden 15 ine 1 ay değilmi ?
  19. fRoxy0

sabah 8 akşam 6
  20. fRoxy0

izin yok ama adamın dediğine göre zor muş
Top Bottom