Arama sonuçları: *

1. F

Arkadaşımın adresini nasıl öğrenebilrim?

Doğum günü falansa konuyu açtığın an anlayacaktır, kasacağına direkt sor değilse de en mantıklı çözüm bu.
  2. F

Arkadaşımın adresini nasıl öğrenebilrim?

Sonra da okulun etrafına öğrendiği uzaklık yarıçaplı bir çember çizip çember çevresi boyunca dolanacak herhalde
  3. F

Babamı nasıl internetten almaya ikna ederim ? (ÇÖZÜLDÜ) internetten alıyoruz

Amazondan bahsetsene dünya çapında bir firma Türkiye'ye gelmiş de onlar aracı oluyorlar hem daha güvenli hem de ucuz oluyor dersin.
  4. F

trendyolda ne alacakasınız

Aga ve üzdü, neyse teşekkür ederim
  5. F

trendyolda ne alacakasınız

Ne kuponu ne oluyor biri bana anlatabilir mi?
  6. F

Açıklanacak Müjde Hakkında Değişik Bir Görüş

Bu adam siyaset nasıl yapılır biliyor. Müjde de fos çıkmadığı sürece sıkıntı yok. Hoş külliyenin arka bahçesinde gömü bulduk dese yine kâr :D
  7. F

Okulların Sınıfları (şubeleri) değişmiş.

Benim de değişmemiş.
  8. F

Açıklanacak Müjde Hakkında Değişik Bir Görüş

Bugün reisin açıklayacağı müjde nedir bilmem ama koca bir ülkeye iki gün boyunca hayal kurdurdu bu büyük iştir efendiler büyük iş
  9. F

Futbol Topu Önerisi

Sağda solda top oynayacak dayanıklı futbol topu lazım. Maks 150₺ ye öneriniz var mı?
  10. F

Parolaları Unutmamak İçin Ne Yapmalıyım?

Şifrelerin bir yerlere yazılıp oralarda tutulması genelde tavsiye edilmez. Hele bilgisayar,telefon gibi internet bağlantısı olan cihazlara kaydetmen hiç önerilmez. Sonuçta bir siber saldırıda senin tüm hesaplarının şifrelerine erişmiş olurlar. Ama illa ki bir yere kaydetmem gerekiyor diyorsan da...
  11. F

Şuan Hangi Şarkı Dinliyorsunuz?--ANA KONU--

Tavsiyemdir .d
  12. F

UPS kargo ile ilgili soru

Resmi olarak böyle ama geliyorlar. Çünkü mecbur bırakılıyorlar. Allah işini yapan kargoculara güç versin.
  13. F

Gereksiz Bilgiler V2

Yazdım bir kenara eyvallah
  14. F

Gereksiz Bilgiler V2

13 Temmuz doğum günüm lan
Top Bottom