Çok geç kaldın ogrensen bile bı mantığı yok artıkNe kuponu ne oluyor biri bana anlatabilir mi?
Hiç bu markayı duymadım en önem verdiğim şey uç kırmaması ve ucunun ince olması inceden kastım uçun 0.5 değil şu uzun çubuk var ya oZebra Delguard varken alınmaz.Zebra Delguard Versatil Kalem 0.7 Mm Honeycomb Gray Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zebra Delguard Versatil Kalem 0.7 Mm Honeycomb Gray yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aga ve üzdü, neyse teşekkür ederimÇok geç kaldın ogrensen bile bı mantığı yok artık
Zebra Japonya'nın en iyi kalem üreticilerinden birisi ülkemizde yaygın olmasa da yurt dışında çok bilinen ve kaliteli bir markadır. Delguard da uç kırılmasını önleyecek özel bir sistem var. Zaman işaretli,Hiç bu markayı duymadım en önem verdiğim şey uç kırmaması ve ucunun ince olması inceden kastım uçun 0.5 değil şu uzun çubuk var ya o
Bende 50-45-45 var 140tllik bir ürünü alabiliyor muyum?trendyolda ne alıcaksınız arkadaşlar merak ettim.
ben de 35-35-35 var ne öneririsiniz fiyatı biraz geçebilir
Aga herkes bunlardan almış. Ne yapacaksınız bunlarla?
ben bundan aldım nasıl ya da değiştirsem mi hala vakit var
alamıyorsun malesefBende 50-45-45 var 140tllik bir ürünü alabiliyor muyum?
Hepsini bir üründe kullanamazsin .Bende 50-45-45 var 140tllik bir ürünü alabiliyor muyum?
Peki 50 liralık bir ürün alabiliyor muyum 50 liralık olan ile?alamıyorsun malesef
başka alınabilir bir şey yokAga herkes bunlardan almış. Ne yapacaksınız bunlarla?
Kasanın içinde nereye koyacaksınız ki?
evetPeki 50 liralık bir ürün alabiliyor muyum 50 liralık olan ile?