Arama sonuçları: *

1. F

Orta Okulda Tutanak Yenir mi?

Memuriyetini yakıyor gerisini bilemem.
  2. F

Orta Okulda Tutanak Yenir mi?

Silindiğini mi sanıyorsun sen :)
  3. F

Technopat'A girilmiyor

Eeee burası şikayet mercii mi?
  4. F

Kasım bitiyor İndirimler Gidiyoooorrr🥺

Genel bir indirim öngörüyorum. İndirimler beklentimin çok altındaydı.
  5. F

Kasım bitiyor İndirimler Gidiyoooorrr🥺

Gurmeler gerçek indirimin Aralıkta olacağınnı bilir. Bilgisayar fiyatları yüksekti kasımda. 5000 serisi çıkacakken bu fiyatlarla 4000 serisi 3000 serisi stoklar bitmez. Ve piyasada 8. nesil PC bile yok doğru düzgün :D
  6. F

Sıcak Fırsatlar Kategorisine Düzenleme Getirilmeli

Yine alakasız konular girilmiş. Lütfen çözüm sağlayın
  7. F

Sadece günlük indirim takip etmek için düzenli giriyorum. Alakasız tonla konu...
  8. F

Forumun düzenli takip edilen ve ana sayfada ayrı tab üzerinden erişilebilen bu bölüm özellikle yeni hesap açılarak suistimal ediliyor. Her gün alakasız sayısız konu görmekten gerçekten bıktım... Bu duruma çözüm önerilerim: 250 mesaj altında üyelerin konu açma yetkisi 1- Moderasyon denetimine...
  9. F

Ziraat Kredi kartı, iadenin güncel borç olarak yansıması (screenshot)

Kredi kartından almışsın. Kredi kartına yatmış iade. Borcun olmadığı / borcu kapatıp üstüne arttığı için kalan kısım + bakiye yanısmış. Önümüzdeki ay harcamanda ekstrende 218 lira daha az ödeyeceksin. O kısmı nakit çekmek istiyorsan da nakit avans çekebilirsin ama faiz işler. Faizsiz olduğu gibi...
  10. F

Google TV Karmaşası (Google'ın İsimlendirme Hatası)

Aradaki farkı söylemişsin zaten. Alttaki Google TV arayüzü. Üstteki Android TV arayüzü.
  11. F

hesabıma gelen para konusu

Dostum abin 1- kara para aklıyor 2- vergi kaçırıyor olabilir. İkisi de tespiti halinde seni senelerce hapse düşürür. Ödeyeceğin maddi cezalar da cabası. Nasıl kurtulursun bilmiyorum ama bence kurtulmaya bak. Ben şahsen müsade etmezdim. Temiz, helal para ise helali hoş olsun. Orası ayrı mevzu...
  12. F

hesabıma gelen para konusu

O paralar epey yüksek paralar. Kara para aklama olayı olabilir. Abin kendi hesabına niye almıyormuş ödemesini?
  13. F

Kardeşim okulda 1vs10 atacak?

Muşta ile adam dövmek kasten yaralamaya girer. Olaya polis kesinlikle girer hayatı kayar. Kavga ederse de yine yüksek bir ihtimal polis girerse olaya ceza alır büyük ihtimal. Karşı taraftan biri bile darp raporu alırsa ciddi başı ağrır. Sorununu öğretmenlerine anlatsın.
  14. F

Steam hesabimda ki parayi nasil cekerim?

Olduğu gibi satman imkansıza yakın. Aracı sitelerde komisyon fazla. En iyisi %20 indirimle gift olarak sat bakiyeni
  15. F

Steam hesabimda ki parayi nasil cekerim?

Aynen çekemezsin. %20-25 indirimle gift satış yapabilirsin.
  16. F

Kuşumun cinsi nedir? Erkek kuşuma eş olur mu?

Arkadaşlar bilenler yardımcı olabilir mi :)
  17. F

Kuşumun cinsi nedir? Erkek kuşuma eş olur mu?

Erkek gök mavi türde kuşuma eş aldım. Ama bu tatlışın türünü bulamadım. Bu kuşun cinsini bilen var mı? Eş olurlar mı?
  18. F

EURO 2020 Maçının Sonucunu 2013 Yılında Bilen Adam

Hocam 7 yıl önceden final karşılaşmasını, penaltılara gideceğini ve penaltılarda İtalya'nın alacağını 'doğru bir şekilde' tahmin etmesi çok ilginç :D
  19. F

EURO 2020 Maçının Sonucunu 2013 Yılında Bilen Adam

Ne düşünüyorsunuz?
Top Bottom