Neler Yeni

Kardeşim okulda 1vs10 atacak?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,340
İsim
Berk Atmaca
senin kardeşinin dayak yemeye ihtiyacı var. aşırı özgüvenli. bir şeyler daha yazardım da uyarı yemek istemiyorum. muşta falan işin içine girerse işin yaş. okulda bulundurmak ayrı dert kullanmak ayrı dert hele veledin birisinin ailesi kılsa ayrı dert okulu geç karakolda biter olay.

Enaz uzaklaştırma alır tabi veliler birsey demez disiplin kurulu insaflı olursa enfazlasini bilemem ama baya ağır olur
Yada eldivenin altına muşta saklasa sonra dovdukten sonra mustalari saklasa yani bı şekilde sakladı başarılı oldu diyelim muşta bulunamadi adam sadece eldivenle dövüşmüs olur bence 🤔
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin kardeşinin dayak yemeye ihtiyacı var. aşırı özgüvenli. bir şeyler daha yazardım da uyarı yemek istemiyorum. muşta falan işin içine girerse işin yaş. okulda bulundurmak ayrı dert kullanmak ayrı dert hele veledin birisinin ailesi kılsa ayrı dert okulu geç karakolda biter olay.
Hocam onu size şöyle anlatiyim

Kavga etmeyi sevmez sinirlenmez hatta hiç sinirlenmez
Kickbox ve teakwondo bitirdi sinirlerini kontrol etmek için piskolojik tedavi gördü rahat herşeyi takmayan birisi bunu bukadar sinirlendirmek imkansız yani çocuklar rekor kırıyor resmen

Ve önceki mesajları okursanız nedemek istediğimi anlarsiniz

Enaz uzaklaştırma alır tabi veliler birsey demez disiplin kurulu insaflı olursa enfazlasini bilemem ama baya ağır olur

Helenistik veliler şikayetçi olursa ki olacaklardır iş polise gider bide sen mustayi verirsen sen ayrı uğraşırsın
Ben tüm suçu alicam üstüme muazzam bir gecede ... Neyse işimiz çok kötü olmaz umarım

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Yada eldivenin altına muşta saklasa sonra dovdukten sonra mustalari saklasa yani bı şekilde sakladı başarılı oldu diyelim muşta bulunamadi adam sadece eldivenle dövüşmüs olur bence 🤔

Hocam onu size şöyle anlatiyim

Kavga etmeyi sevmez sinirlenmez hatta hiç sinirlenmez
Kickbox ve teakwondo bitirdi sinirlerini kontrol etmek için piskolojik tedavi gördü rahat herşeyi takmayan birisi bunu bukadar sinirlendirmek imkansız yani çocuklar rekor kırıyor resmen

Ve önceki mesajları okursanız nedemek istediğimi anlarsiniz

Ben tüm suçu alicam üstüme muazzam bir gecede ... Neyse işimiz çok kötü olmaz umarım
Allah kurtarsin

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Okulda değilde bunları yapan asıl çocuğu okul çıkışı tutturup kardeşimle dövmek daha mantıklı sanki zevkini çıkara çıkara neyse tavsiyeleriniz için teşekkürler dediklerinizi yapacağım
Umarım

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ahmet Hakan
Muşta ile adam dövmek kasten yaralamaya girer. Olaya polis kesinlikle girer hayatı kayar. Kavga ederse de yine yüksek bir ihtimal polis girerse olaya ceza alır büyük ihtimal. Karşı taraftan biri bile darp raporu alırsa ciddi başı ağrır. Sorununu öğretmenlerine anlatsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Yani benim Kardeşim kavga etmeyi bilen sakın fazla küfür etmeyen bir tiptir ve ona sürekli küfür edip nedese malum şeyi diyip git demeleri ve alay etmeleri sinirleriyle oynamış sanırım ki baya baya oynamış benden muştamı istedi ve şimdi vermelimiyim vermemeliyim yani verirsem hepsinin suratının sağ olmayacağına eminim ama vermezsem knun dayak yiyeceğine eminim

Ben gidip dalamam çünkü okula giremiyorum.

9.sinif öğrencisi kavga edeceği çocuklar kalıplı değil kavga bilgisi neredeyse olmayan çocuklar şimdi buna versem hepsini dağıtır eminim buna

@Hudzell @shiiva @2mApoo forumda gördüklerim

Lisenin puanı az değil yüksek yani okuldan atılma vs. olur illaki ama yani nasıl yapcaz bu ergen gruplariyla baş etmek ??
Çocukları kameranın olduğu biryere çeksin 2 dakika dayak yesin dayansın. Sonra koşarak müdüre gidip kaydı izlemesini söylesin. 1v10 kazanmanın daha kolay bir yolu yok lamı cimi olmadan direk 10 i*neyi paketlerler

Megan

80+ Silver
Çocuğu kavgaya teşvik edip de hayatını karartma. Bir şekilde sen git okula veya baban falan gitsin hocayla falan konuşup halletsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Tarık Emir
Bu konuda fazla başı ağrır kavgaya girerse benim bildiğim okullarda artık polis odası oluyor benim okulumda var okulunda polis odası varsa derdini anlatsın çocuk şube hepsini halleder okullarda şuan en çok akran zorbalığı konusu işleniyor emin ol peşini bırakmazsanız iyi sonuçlar alırsınız

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,410
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hocam pzt okuldan baslamadan önce okulq git idareden birkac kisi ile gorus sinif ogr. Vs. De olur konu acikla sonrasinda kapıda bekle gelen elemanları al çek Bi kenara konuş de böyle böyle bu çocuğa birsey olursa bulurum vs. Tahminimce hepsi inek asosyal *bne kişiler olursa bir sıkıntı çıkışta halledersin ;)
En mantıklısı

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,074
İsim
Enes
Ne oldu acaba ya... Arkadaşın dediği gibi hocalarla idare ile bir görüşün ama asla muşta sokmayın işin içine iki taraf içinde kötü olur. İdareden sonuç alamazsanız ona göre bir plan yapın ve savunun kardeşinizi başka çare yok. 10 kişi 1 kişiye dalacak nasıl bir adamlık bu bilemiyorum. Sizinkisi teklif ettiyse o da ayrı saçmalık.

Top Bottom