Neler Yeni

Kardeşim okulda 1vs10 atacak?

Erda Yıldırım

80+ Gold
Yani Ee Kardeşimin Ailesi benim evet :D benle kalıyor muşta bulundurma sebebim evde tekim yani yalnız yaşıyorum ne olur olmaz
Eğer anne ve babanızın bir durumu yoksa onlara iletin durumu.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Benim keko bı tanıdığım var dehşet arkası var onlarla okula dalsak direk fazlamı olur :D

Yada çocukların fotoğraflarini alıp Agalarla teker teker takip edip tenhada dövmek te mantıklı gibi anası babası karışırsa onlarıda döveriz :D
Kral senin kafa çok fazla fight club ta kalmış biraz abartı yasiyon hayatı yaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam motorla alıyorum daha ne olsun :D lamboyla falanmi geliyim :D
Gidip aileleri ile konus o zmaan

Valla Hocam cidden lisede ben çok dayak yedim böyle ergenlerden ve kardeşimin başına gelince ne bilm emanetiz giderse net dayak yer 10 kışi fazla emaneti giderse %100000 alır yani böyle düşününce vermek daha mantıklı gibi geliyor okul müdürü falan işi çözememisti hatta benim adım ispiyoncu olmuştu ahh tanrım nezamanlar "Hadi git Bunuda hocaya soyle" derlerdi oyuzden muşta verip kendi işini halletmesini istiyorum

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow

Gidip aileleri ile konus o zmaan
Oğlunuz kardeşimi kışkırtıyor rahat bırakmıyorlar sessiz kalmaya çalışıyoruz ancak hersey de biryere kadar kardeşim çok sinirli sıkıntı çıkabilir oğlunuzun uyarın şeklinde konusabilirsin

Valla Hocam cidden lisede ben çok dayak yedim böyle ergenlerden ve kardeşimin başına gelince ne bilm emanetiz giderse net dayak yer 10 kışi fazla emaneti giderse %100000 alır yani böyle düşününce vermek daha mantıklı gibi geliyor okul müdürü falan işi çözememisti hatta benim adım ispiyoncu olmuştu ahh tanrım nezamanlar "Hadi git Bunuda hocaya soyle" derlerdi oyuzden muşta verip kendi işini halletmesini istiyorum
Senide anlıyorum fakat devir o devir değil be kral daha temkinli olmak lazim

Oğlunuz kardeşimi kışkırtıyor rahat bırakmıyorlar sessiz kalmaya çalışıyoruz ancak hersey de biryere kadar kardeşim çok sinirli sıkıntı çıkabilir oğlunuzun uyarın şeklinde konusabilirsin
Hocam Babam kaç kere gitmişti ben lisedeyken hayır yok çocuklarini zaptedemiyorlar hatta " babam bana laf geçirmez" diye övünen çocuklar bile var

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow

En küçük şeyden sıkıntı çıkıyor o yüzden sakince halletmeye calis

Yani Şuan ne yapmam lazım bana baştan anlat

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Hocam Babam kaç kere gitmişti ben lisedeyken hayır yok çocuklarini zaptedemiyorlar hatta " babam bana laf geçirmez" diye övünen çocuklar bile var
Dediğim gibi önce konuş sonrasında da devam ederlerse iş görülür

Yani Şuan ne yapmam lazım bana baştan anlat
Önce elemanlar kimdir nedir ogren kardeşinden sonra uygun zamanda sinif öğretmeninin numarasını al olmadı idare ile görüş olayı anlat açıkça sonrasında idareden bu elemanların velilerinin telefonlarını işte hepsini teker teker ara ve olayları anlat " sakince " sonrasında da kardeşinin çok zoruna gittiğini soyle kendini kontrol edemiyor zaptedemiyorum falan de ve olayı yumusat eğer devam ederseler senin planlara geçilecek

Kavga ayarlanmış bile yaa offf beynim duruyor şuan bunları okutuyorum ona ama yok illa birinin kafasını yaracak onu isityor pzt sınıfta ilk tenefus demiş offf off çocuğa bak ya neler açtı gece gece 10vs 1 nedir ya 4v1 tamamda 10 ne ya bende sinirlendim şuan eğer fazla ileri giderlerse Eline verecem emaneti olan bana olsun arkasindayim

Önce elemanlar kimdir nedir ogren kardeşinden sonra uygun zamanda sinif öğretmeninin numarasını al olmadı idare ile görüş olayı anlat açıkça sonrasında idareden bu elemanların velilerinin telefonlarını işte hepsini teker teker ara ve olayları anlat " sakince " sonrasında da kardeşinin çok zoruna gittiğini soyle kendini kontrol edemiyor zaptedemiyorum falan de ve olayı yumusat eğer devam ederseler senin planlara geçilecek
Müdür değilde müdür yardımcısına ulaşabilirim velilerle adam gibi konuşacaz ozaman olmazsa oğlunuzun yüzü öyle kalmaz diyede tehdit ederim ozaman

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Kavga ayarlanmış bile yaa offf beynim duruyor şuan bunları okutuyorum ona ama yok illa birinin kafasını yaracak onu isityor pzt sınıfta ilk tenefus demiş offf off çocuğa bak ya neler açtı gece gece 10vs 1 nedir ya 4v1 tamamda 10 ne ya bende sinirlendim şuan eğer fazla ileri giderlerse Eline verecem emaneti olan bana olsun arkasindayim
Knkm sana önerim olaysız atlatmaya çalışın olmazsa başınıza sıkıntı çıkacak her halde

Müdür değilde müdür yardımcısına ulaşabilirim velilerle adam gibi konuşacaz ozaman olmazsa oğlunuzun yüzü öyle kalmaz diyede tehdit ederim ozaman
Tehtid olmaz diyorum da

Knkm sana önerim olaysız atlatmaya çalışın olmazsa başınıza sıkıntı çıkacak her halde
Kardeşim ne cezası alır mesela deseki işte ben nefsi müdafaa yaptım 10 kişi bana saldırdılar gibi gibi nekadar ceza alır olaysız halletmeye çalışıyoz şuan ama olay isteyenede olay gibi koşarım

Yani ne cezası alır max

Tehtid olmaz diyorum da
Tamam tehdit yok 😅

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Kardeşim ne cezası alır mesela deseki işte ben nefsi müdafaa yaptım 10 kişi bana saldırdılar gibi gibi nekadar ceza alır olaysız halletmeye çalışıyoz şuan ama olay isteyenede olay gibi koşarım

Yani ne cezası alır max
Enaz uzaklaştırma alır tabi veliler birsey demez disiplin kurulu insaflı olursa enfazlasini bilemem ama baya ağır olur

Enaz uzaklaştırma alır tabi veliler birsey demez disiplin kurulu insaflı olursa enfazlasini bilemem ama baya ağır olur
Helenistik veliler şikayetçi olursa ki olacaklardır iş polise gider bide sen mustayi verirsen sen ayrı uğraşırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,065,125
Üyeler
169,244
Son üye
Zexima