The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Ondan önce okula git durumu halletmeye çalış yoksa hem o hem sen yanarsın, onlara hiçbir şey olmaz.
Emaneti ver gitsin ama karşı taraf çıplak elle dövüşecekse kullanmamasını tembihle. Racona ters olur. Adamlığa sığmaz. Dövüşecekse de dövüşsün. Kaçnılımaz gibi duruyor.Yani benim Kardeşim kavga etmeyi bilen sakın fazla küfür etmeyen bir tiptir ve ona sürekli küfür edip nedese malum şeyi diyip git demeleri ve alay etmeleri sinirleriyle oynamış sanırım ki baya baya oynamış benden muştamı istedi ve şimdi vermelimiyim vermemeliyim yani verirsem hepsinin suratının sağ olmayacağına eminim ama vermezsem knun dayak yiyeceğine eminim
Ben gidip dalamam çünkü okula giremiyorum.
9.sinif öğrencisi kavga edeceği çocuklar kalıplı değil kavga bilgisi neredeyse olmayan çocuklar şimdi buna versem hepsini dağıtır eminim buna
@Hudzell @shiiva @2mApoo forumda gördüklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lisenin puanı az değil yüksek yani okuldan atılma vs. olur illaki ama yani nasıl yapcaz bu ergen gruplariyla baş etmek ??
Anladım hocamSadece ilk sayfayı hızlı okudum.
Kardeşime yapılacak olsa direk yapacağım şeyi söylüyorum.
Yaşının kaç olduğunu vs bilmeden en yakın agalarını topla bu 3-4 kişide olur 5-6 kişide olur ama sen bir şey demeden hiçbir şey yapmayacaklar (kavga çıkarsa diye zaten sadece bulunması için)
Sen gidip adam akıllı çocuğun ailesiyle bu durumu konuşacaksın.
İlk önce idareye git durumu izah et (muşta olayı olmadan) sonra çocuğun ailesiyle görüşmek istediğini ve birinci ağızdan bu durumu iletmek istediğini söye.
İdare izin vermez muhtemelen ama vermesi için elinden geleni yap.
Çocuğun ailesiyle bu durumu konuş "benim kardeşim böyle şeyler yapsa siz elinizden geleni ardınıza koymaz mısınız" fln de onların çocuklarına yapılsa hoş mu olur vs.
Eğer ailesi çocuğuna düşkünse konunun üzerine düşer gerekli uyarıyı yapar (kızar,ceza fln verir)
Eğer aile durumu bu şekilde karşılamazsa işte benim oğlum böyle şey yapmaz vs derse kardeşini çağırt durumu baştan sona anlatsın.
İlla kavga çıkacaksa dediğim gibi agalarınla 3-4 kişi o okulun orada gözükün arada çocuğu çıkışta 3-4 kere alın olaydan sonra zaten çok sataşamazlar.
Galiba babası alıyormuş yazmıştın eğer numarasını idare vermezse çıkışta bekle babasının yanına git abi-abla seninle 2-3 dakika konuşabilir miyim oğlunuz ve kardeşim ile alakalı ufak bir durum var sen durumu sade bir şekilde anlat eğer karşısı durumda size hak verirse zaten olay biter
Haklı durumda bile olsan haksız duruma düşebilirsin. Böyle durumlarda 2 defa düşünmek lazım.Ver muştayı dövsün hepsini. Nefret ediyorum böyle tiplerden.
Adres ver bütün forum gelelim ahjaakaYani benim Kardeşim kavga etmeyi bilen sakın fazla küfür etmeyen bir tiptir ve ona sürekli küfür edip nedese malum şeyi diyip git demeleri ve alay etmeleri sinirleriyle oynamış sanırım ki baya baya oynamış benden muştamı istedi ve şimdi vermelimiyim vermemeliyim yani verirsem hepsinin suratının sağ olmayacağına eminim ama vermezsem knun dayak yiyeceğine eminim
Ben gidip dalamam çünkü okula giremiyorum.
9.sinif öğrencisi kavga edeceği çocuklar kalıplı değil kavga bilgisi neredeyse olmayan çocuklar şimdi buna versem hepsini dağıtır eminim buna
@Hudzell @shiiva @2mApoo forumda gördüklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lisenin puanı az değil yüksek yani okuldan atılma vs. olur illaki ama yani nasıl yapcaz bu ergen gruplariyla baş etmek ??